BORGARDAGEN

borgardagen1

Borgar-dagen er et familiearrangement som IL Borgar arrangerer i august hvert år. Formålet er å samle barn, unge og voksne fra nærmiljøet til en hyggelig familiedag med aktiviteter og en miniturnering i fotball. Klubben inviterer klubber i nærområdet til å delta med sine aldersbestemte lag, og tilstreber minst to kamper pr lag. I samarbeidet med Sarpsborg08 har vi vært heldige å få besøk av våre store fotballhelter for å dele ut premier.

På Gråvollen denne dagen er det salg av kaffe og vafler, pølser og hamburgere, drikke og litt godterier. Det er gratis leker for barna med bl.a. pilkast, ringspill og treffsikkerhet med ballen, og selvfølgelig loddsalg og lykkehjul med fine premier.

Hvert år forsøker vi å få til en ekstra hyggelig hendelse som setter prikken over I`en, og i 2013 ble det arrangert en oppvisningskamp mellom guttelaget til IL Borgar og et Veteran-lag med en samling av tidligere Borgar-«proffer»

Ungdomsavdelingen er ansvarlig for gjennomføring av arrangementet, og overskuddet fra denne dagen går tilbake ungdomsavdelingen (innkjøp av fotballer, utstyr og deltakelse i cuper/turneringer etc).

borgardagen2

borgardagen3

borgardagen4

borgardagen5

borgardagen6

borgardagen7

borgardagen8

borgardagen9

borgardagen10

borgardagen11

borgardagen12

BARNAS RETTIGHETER IL BORGAR NETTSIDE