Mye positivt mot Kvik Halden II

| 22. februar 2015

sidebilder på il borgar sin sideBorgar – Kvik Halden II 4-1 (1-1). A-laget hadde tøff motstand i lørdagens kamp mot Grebbestad, og gikk på et 3-5 nederlag i Sverige. I dag har flere spillere fått prøve seg i Østfoldhallen, da rekruttlaget til Kvik sto på motsatt banehalvdel. På morgenkvisten tikket det inn et tungt fravær da Patrick Johnsen måtte kaste inn håndkleet, men spillerne som møtte viste seg tilliten verdig. Noen av spillerne fra lørdagens kamp var klare også søndag, og til tross for et tidlig baklengsmål tok de tak i oppgjøret. Joachim Hansen var helt outstanding på midtstopperplass, og krydret kampen med fantastiske langpasninger i en kamp der Borgar var flinke til å variere spillet mellom kort og langt. Andreas Jonassen var bevegelig og kreativ på topp, og han er involvert da debutanten Kim Oremo, på kun 14 år, iskaldt setter ballen i det lengste hjørnet alene med keeper. Da var omtrent halve omgangen spilt, og utlikningen var på ingen måte ufortjent. Bakover hadde laget nå god kontroll, og omgangen ebbet ut med 1-1.

I andre omgang var Kvik farlig frempå tidlig, men Borgar ble gradvis bedre. Midtveis banker en leken Andreas Jonassen inn ledermålet, og nå så det lyst ut. Spillerne var lojale, og arbeidet knallhardt. Abo og Halvor var gode på midtbanen, og sistnevnte setter våre to siste. Begge etter fine kombinasjoner med Jonassen. Spesielt artig var det at flere unggutter fikk prøve seg på seniorfotball, og guttene gjorde seg ikke bort. Spesielt Jonas Bøckmann var solid, og han mestret både backplassen og kantrollen med bravur. Artig var det også at pur-unge Kim Oremo scoret mål i sin seniordebut.

De som spilte var:  Lars Brudalen – Jonas Bøckmann, Joachim Hansen, Kamaldeep Chudasama, Andre Martinsen – Kim Oremo, Abo Elitambuya, Halvor Andersen, Ole Haus – Tasmir – Andreas Jonassen. Innbyttere: Niwar, Herman Hvidtsten og Jonas Kirkerød ( Alle innbytterne debuterte)

 

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.