SEIER MOT SPARTA – NM KVAL NESTE

| 20. mars 2018

Sparta – Borgar 1-2 (0-1). Vinterens fjerde treningskamp ble spilt mot Sparta forrige torsdag. En glatt Spartabane inviterte ikke til finspill, men det skulle likevel bli en del å glede seg over. Sparta er best de første 25 minuttene, og Borgar sliter rett og slett med tempo. Når man bruker for lang tid på alle forflytninger, mottak, medtak og pasninger blir det vanskelig å henge med, men heldigvis hevet de fleste seg etter hvert. Lirim Rufati skaller inn 1-0 etter snaue halvtimen, på en corner slått fra Halvors høyrefot. Noe senere legges enn pigg Jasmin i bakken innenfor 16-meteren, men nevnte Lirim benytter ikke muligheten til å bli tomålsscorer. I andre omgang gjøres det en formasjonsendring, og med Møller inn i en offensiv rolle settes det raskt trykk på hjemmelaget. 2-1 scoringen er lekker, og både Møller, Evlic og Burhan Feka er involvert før Ilir Jusufi får æren av å sette ballen i garnet. Vi får bra med rom hele omgangen, men til tross for mange tilbud så mangler ytterligere uttelling. I stedet er det Sparta som får inn en redusering helt på tampen.

Nå rettes fokus mot onsdagens NM-kval mot Sprint-Jeløy. Kampen spilles på Bellevue med kampstart 19.00. I vår tropp savnes det noen ansikter. Både Morten Møller, Morten Balseth, Jonas Bøckmann og Ole Jørgen Karstensen er borte av ulike årsaker. Nåværende tropp bør uansett være bra nok til det kan stilles et godt lag mot favorittene fra Jeløya, der alt annet enn hjemmeseier vil være en skrell. Vi tror likevel våre gutter kan ha en bra mulighet. Kom på kamp!

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.