SVAK GJENNOMKJØRING MOT DIVISJONSKOLLEGA

| 7. mars 2018

Borgar – Tistedalen 1-1 (1-0). Årets tredje treningskamp ble også spilt på Sarpsborg stadion, forrige søndag. Det kalde været skaper utfordringer med banekapasiteten, så stadion er et av få alternativer.

Også denne gangen var det flere sentrale brikker som måtte melde pass. Folk som Berat, Jasmin, Ilir og Møller var borte av ulike årsaker. Dette førte til at flere uerfarne ansikter også denne gangen fikk bra med spilletid. De første 30 minuttene er relativt gode, og Borgar dikterer i stor grad oppgjøret. Etter snaue halvtimen tar vi også ledelsen da nykommer Morten Balseth setter kula i tomt bur etter forarbeid fra Feka. Det siste kvarteret av første omgang kommer motstanderen bedre med, men det skapes lite farligheter foran Brudalen. Andre omgang er jevnt over meget svak. Det blir gjort mange bytter, og en del spillere må spille i ukjente posisjoner. Svak samhandling, og dårlige individuelle prestasjoner gjør at gjestene er hakket vassere denne omgangen. En sjansefattig kamp ender 1-1, men begge lag vil nok fremstå langt skarpere når alvoret tar til.

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.