TO TRENINGSKAMPER SPILT

| 24. februar 2018

Borgar har vært i gang med vintertrening en god stund, og i februar har det blitt spilt to matcher på Sarpsborg stadion, mot kvalifisert motstand. Den første endte med et 1-4 (1-1) nederlag mot Eik-Tønsberg. Her leverte laget en bra første omgang, men de siste 45 ble preget av mange bytter og dårlig struktur. Totalt sett en ujevn prestasjon, men mange spillere fikk viktig kamptrening.

Forrige helg sto Råde på motsatt banehalvdel, og det endte 3-3 etter at Råde ledet 2-1 til hvilen. Nok en gang fikk mange spillere prøve seg, og det ser ut til at det vil bli kamp om mange plasser på laget denne sesongen. Offensivt var det mye bra, mens det defensive tidvis var under enhver kritikk. Uansett må det tas med i betraktningen at flere defensive krumtapper ikke spilte. Scoringene satte unge Fahd x 2 og Jasmin Evlic. Neste treningsmatch spilles mot Tistedalen lørdag 3.3. Alvoret starter for øvrig med NM-kval mot Sprint-Jeløy så tidlig som 21.mars.

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.