SEIER MOT SFK

| 19. september 2017

2015080722060146101-42

Borgar – SFK 3-1 (2-1). Det var duket for et nytt lokaloppgjør mandag da SFK kom til Årum. Kampen skulle opprinnelig vært spilt torsdag, men ble utsatt grunnet overvann. Kampen startet relativt jevnbyrdig, men det var Borgar som skulle ta ledelsen på sin tredje store sjanse i kampen. Jasmin Evlic sin pannebrask var sist på en ball som rullet over streken bak et fomlete SFK. SFK fikk sin utligning etter drøye halvtimen, men Borgar skulle likevel gå til pausehvilen i ledelse. Ole Kristian kombinerer fint med Ilir på venstre, før han klinker ballen i det lengste hjørnet, og det sto 2-1 til pause. I andre omgang var Borgar opptatt av å ta færre sjanser offensivt. Spikeren blir satt av Jasmin Evlic, da han halvveis i omgangen dunker 3-1 i kassa. Jasmin står nå med 13 goaler, og nærmer seg toppen av toppscorerlista i divisjonen. En greit gjennomført kamp, der midtstopperne og nevnte Jasmin sto frem.

Laget: Lars Brudalen – Mostafa Aziz, Erik Tangen, Alvaro Baigorri, Ole Haus – Ilir Jusufi, Halvor Andersen, Lirim Rufati, Joakim Karlsen (debut) – Ardin Ahmeti og Jasmin Evlic.

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.