STERK SEIER

| 13. september 2017

Jasmin

Tistedalen – Borgar 0-1 (0-1). Etter en svak kamp mot FFK II tidligere i uken, så gikk turen til Tistedalen sist lørdag. Vertene er kruttsterke på eget gress, og en redusert Borgartropp sto foran en tøff oppgave. Spillerne brettet imidlertid opp ermene, men allerede etter tre minutters spill er vi heldige, da Brudalen gjør en mesterlig redning. Borgar var godt med på notene spillemessig, men en bløt og ujevn matte inviterte ikke til finspill. En kynisk og pragmatisk inngang til kampen viste seg å være det rette, og etter 26 minutters spill tok Borgar ledelsen. Radu gjør et flott forarbeid på høyre, og Jasmin får en enkel jobb med å sette ballen i tomt bur. Samme mann kunne definitivt utøket ledelsen før sidebytte, men fra 6/7 meter blåser han ballen over, etter fint forarbeid av Ilir.

Andre omgang blir en tålmodighetsprøve, der et disiplinert Borgarlag stort sett har stålkontroll defensivt. Fremover produseres det et par store muligheter, men hjemmelagets keeper redder avslutninger fra Ilir og Jasmin på imponerende vis. Etter 90 tøffe minutter kan våre gutter juble for tre etterlengtede poeng, og forhåpentligvis kan dette bli starten på en fin sesongavslutning. Denne kampen beviste helt tydelig at vi kommer langt med lojalitet, knallhard jobbing og disiplin.

Laget mot Tistedalen: Lars Brudalen – Mostafa Aziz, Erik Tangen, Berat Jusufi, Ole Haus – Ilir Jusufi, Jonas Paulsen, Lirim Rufati, Fitim Bunjaku, Radu Lachrifi – Jasmin Evlic. Innbyttere: Halvor Andersen, Birgir Palsson og Niwar Alatroshi.

Laget mot FFK II: Lars Brudalen – Mostafa Aziz, Erik Tangen, Berat Jusufi, Ole Haus – Radu Lachrifi, Lirim Rufati, Alvaro Baigorri, Fitim Bunjaku – Ardin Ahmeti og Jasmin Evlic. Innbyttere: Ilir Jusufi, Jonas Paulsen og Niwar Alatroshi. Scoring: Jasmin Evlic.

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.