TO KAMPER – FIRE POENG

| 31. august 2017

Baigorri

Trosvik – Borgar 1-3 (0-3), Borgar – Ås 1-1 (1-1). Etter en trang start på høsten så virker A-laget å være tilbake i slaget. Fredagens kamp på Trosvikbanen startet med et stort overtak, og i løpet av de første 45 minuttene var kampen i realiteten drept. Alvaro setter 1-0 da han skyter i kassa via et Trosvikbein fra returrommet etter dødball. Jasmin setter nummer to da han springer gjennom etter gjennpomspill fra Mos, mens Berat gjør 3-0 etter corner. En meget god førsteomgang der vi haade mange fine kombinasjoner på en vanskelig matte. I andre omgang faller det mange hakk, men Borgar har god kontroll. Brudalen overlistes på en corner kvarteret før full tid, men nærmere kom ikke vertene, og Borgar kunne reise hjem med tre kjærkomne poeng.

Gårsdagens kamp mot Ås var ventet å bli en tøff betalje. At Berat var utilgjengelig var et skudd for baugen, men spillerne viste stor entusiasme fra start. En aggressiv og løpssterk midtbane var som veps rundt Ås-spillerne, og vi kom til mange gunstige muligheter. Jasmin er alene gjennom tidlig, men takles i siste sekund. Etter 12 minutter legges Ardin ned i 16-meteren, og straffen ekspederer Halvor Andersen i vinkelen. 1-0, og Borgar hadde fått en prima start. Spillerne kjørte på videre, og i løpet av omgangens første halvdel produseres det mye. Både Jasmin, Ardin og Fitim har store muligheter til å utøke, men som så ofte før er vi ikke kalde nok foran mål. I stedet er det Ås som får straffe etter 25 minutter, da Fitim går for hardt til i en duell. 1-1, og gjestene scoret på sin første mulighet i kampen. Det siste kvarteret dabber det hele av, og 1-1 sto seg til pausen.

I andre omgang skifter kampen karakter. Ås fremstår mer kompakte, og Borgar sliter med det oppbyggende spillet. Fitim har en enorm sjanse tidlig, men høyrefoten brukes kun til å stå på, så avslutningen var enkel for gjestenes målvakt. På tampen kommer Ås til to gode sjanser, men det hele ebber ut med poengdeling. Greit nok etter 90 minutter. Nye lodd mot FFK II på Gråvollen mandag.

Laget mot Trosvik: Lars Brudalen – Fitim Bunjaku (Lirim Rufati i 60), Erik Tangen, Berat Jusufi, Mostafa Aziz – Radu Youssef Lachrifi (Niwar Alaroshi i 12), Halvor Andersen, Alvaro Baigorri, Ilir Jusufi – Morten Møller (Jonas Paulsen i 25), Jasmin Evlic.

Laget mot Ås: Lars Brudalen – Ole Haus (Ilir Jusufi i 25), Alvaro Baigorri, Erik Tangen, Mostafa Aziz (Birgir Palsson i 3) – Radu Youssef Lachrifi (Jonas Paulsen i 20), Halvor Andersen, Lirim Rufati, Fitim Bunjaku – Ardin Ahmeti og Jasmin Evlic.

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.