POENGDELING MOT MOSSEREKRUTTENE

| 22. august 2017

Mysen

Borgar – Moss II 2-2 (0-1). Etter lang poengtørke ble det igjen poengfangst på Borgarbanen mandag. Ett poeng var dog to for lite i en særdeles åpen fotballkamp. Borgar forsøkte å stå høyt fra start, og kommer også til et par fine muligheter det første kvarteret, men scoring ble det ikke. Moss stilte et bra lag, og mot et Borgarlag hvor ikke alle gjør det defensive jobben til punkt og prikke så fikk de også kampens første scoring. Nedfallsfrukt etter et innlegg fra venstre plukkes ikke opp, og ballen settes upresset i mål fra 20 meter. Både Halvor og Jasmin har enorme muligheter den siste halvdelen av omgangen, men nær sagt som vanlig så er vi ikke gode nok foran mål.

I andre omgang kjører Borgar på fra start. I en tilnærmet 4-2-4 formasjon blir det enorme rom å dekke for bikkjene sentralt på midten, og hele omgangen bærer preg av voldsom hawaii-fotball. Etter 65 minutter får Borgar endelig en velfortjent utligning. Forspillet til målet er at Jasmin springer gjennom, hvorpå ballen halvklareres ut på 20 meter, der Halvor setter ballen i mål bak en delvis utspilt keeper. Vi skaper fortsatt store muligheter etter utligningen, men gjestene er definitivt også farlige mot et Borgarforsvar som nesten konstant er i undertall. Kjedelig er det likevel at dommer Bernt Bruheim fra Sprint-Jeløy tildeler Moss årets billigste straffe i 4.divisjon etter 73 minutter. Gavepakken omsettes i scoring, og den var bitter. Borgar gir imidlertid ikke opp, og i det 83 minutt kommer den høyst fortjente utligningen, da sjefen sjøl header ballen i blank kasse etter dødball. Lirim gjorde for øvrig en god jobb i forkant her. Mot slutten er det muligheter til å avgjøre, men svake valg og individuelle prestasjoner på den siste tredjedelen gjør at poengene deles denne mandagskvelden på Årum.

Nok en gang var det mange spillere i minus, og benken var knapt besatt. Forhåpentligvis vil flere være tilgjengelige mot Trosvik på fredag.

Lag: Lars Brudalen – Mostafa Aziz, Erik Tangen, Berat Jusufi, Fitim Bunjaku – Radu Lachrifi, Halvor Andersen, Alvaro Baigorri, Ilir Jusufi – Jasmin Evlic og Lirim Rufati.

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.