NYTT NEDERLAG

| 13. august 2017

2015080722060146101-42

Sparta – Borgar 4-2 (2-1). Det var klart for et nytt lokaloppgjør lørdag ettermiddag. Borgar hadde store utfordringer på keeperplassen før kampen, og med Brudalen i bryllup, så var det oppmann Andre som fikk jobben med å traktere keeperhanskene. En del andre fravær ga en tropp på kun 13 mann, men laget burde uansett være bra nok til å kunne hamle opp med Sparta.

Første omgang er da også ok, uten at det er noen voldsom kvalitet på det som foregår utpå den utslitte kunstgressmatta. Sparta tar ledelsen etter 17 minutter, da et skudd fra 25 meter fyker i kassa. Jasmin Evlic utligner imidlertid med en lekker avslutning borte i den lengste kroken etter 26 minutter. Borgar hadde brukbar kontroll mot slutten av omgangen, men enkelte hårreisende ballmist sentralt i banen skapte utfordringer for en nykomponert forsvarfirer, og på overtid i førsteomgang rotes det til, slik at hjemmelaget går til pause i føringen.

Andre omgang begynner brukbart, og da Berat skaller en corner i mål etter 52 minutter så trodde man dette skulle gå veien. Etter 60 minutter header imidlertid Sparta i mål fra kloss hold etter et langt poleinnlegg, og en ny enkel scoring i mot knakk tydeligvis Borgarlaget. Den siste halvtimen er skrekkelig, og her er de ingen tvil om at mange trenger å komme seg i fotballform etter ferien. Mange slet rett og slett med elementære tekniske ferdigheter, og skal man ta hensyn til det som ble vist de siste 30 minuttene så vil det være vanskelig å vinne kamper på noe nivå. At flere ikke legger en stor nok arbeidsinnsats er også enn kjensgjerning, og her handler det snarere om å gidde enn å orke. Helt på tampen setter hjemmelaget spikeren på en overgang, og det var både rett og rimelig mot et ynkelig Borgarlag. Forhåpentligvis kan det bare gå en vei, men da må det trenes bra fremover. Neste kamp spilles hjemme mot Moss II mandag 21. august.

Laget: Andre Martinsen – Mostafa Aziz (Birgir Palsson i 17 – debut), Berat Jusufi, Erik Tangen, Fitim Bunjaku – Ilir Jusufi, Halvor Andersen, Alvaro Baigorri (Ole Haus i 25), Radu Lachrifi – Lirim Rufati og Jasmin Evlic.

 

 

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.