SJANSESLØSERI I HØSTÅPNINGEN

| 6. august 2017

IMG_5769

Borgar – Rakkestad 1-3 (1-1). Fotballen ruller igjen, og etter en lang sommerferie var man usikker på hva man kunne forvente mot Rakkestad lørdag. At en haug spillere var utilgjengelige av ymse årsaker skapte utfordringer med å komponere et lag, men laget viste friske takter fra start. Kun fire minutter er spilt da en corner fra Halvor forlenges i eget nett av et Rakkestadhode. Borgar kjørte kampen fullstendig de første 20 minuttene, og i løpet av denne perioden kunne kampen allerede vært drept og begravet.  Et tosifret antall dødballer, og gigantiske muligheter ved Jasmin, Møller og Ardin gir imidlertid ikke uttelling, og i stedet foræres Rakkestad et klovnemål midtveis, og det på sin aller første farlige visitt. Rakkestad kom noe mer etter scoringen, men det skapes lite foran Brudalen. Rett før sidebytte tror man Borgar setter dagens andre, men avslutningen til Ardin  reddes på streken. 1-1 sto seg til sidebytte, men muligheten til å sikre tre poeng syntes stor.

Etter sidebytte kommer imidlertid kalddusjen lynraskt. Kun halvminuttet er spilt da en Rakkestad-spiller får stå helt umarkert i boksen, hvor han skaller 2-1 i nota fra 6/7 meter. En blytung start på omgangen, og Borgar var rystet etter den svake starten. Rakkestad fremsto nå vassere fremover, men Borgar har da også definitivt mer enn nok sjanser til å score flere ganger. Tidlig i omgangen får vi da også nettkjenning, men Ilirs goal vinkes feilaktig av for offside. Da Ardin brenner årets klareste straffe rett etterpå synes det helt utgjort. Rakkestads keeperkjempe, Grabowski, var i det helt umulige hjørnet, og tok seg av alt som kom. Borgar har vel neppe skapt flere muligheter i noen kamp tidligere denne sesongen, men det hjalp lite. Rakkestad var farlige på kontringer mot et offensivt Borgarlag mot slutten av kampen, og da Møller og Haus brenner to store muligheter på overtid, så kontrer istedet gjestene inn 3-1 helt på tampen. En seier av deiligste sort for gjestene, men denne kampen skulle Borgar aldri ha tapt. Uansett en god innsats av en gjeng med svært variabelt treningsgrunnlag. Morten Møller ble hentet inn i 12.time, og gjorde en god kamp med noe støvete sko.

Laget: Lars Brudalen – Mostafa Aziz, Erik Tangen, Berat Jusufi, Ole Haus – Ilir Jusufi, Halvor Andersen, Lirim Rufati, Jasmin Evlic – Ardin Ahmeti (Vegard Hammerstad i 25), Morten Møller.

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.