SKUFFENDE TAP

| 27. juni 2017

borgar

Kråkerøy II – Borgar 3-2 (3-0). Borgar gikk ti kamper uten nederlag i årets 4.divisjon, men i går kom altså det andre strake tapet. Kråkerøy stilte et bra mannskap, men dette var likevel en kamp der Borgar burde få med seg noe. En skrekkelig første omgang skulle imidlertid legge de fleste tankene om seier på is. Kun fire minutter er spilt da vi glipper markeringen etter dødball, og hjemmelaget styrer enkelt inn 1-0 fra kloss hold. Vår tidligere bunnsolide defensive organisering var som blåst bort på Fredrikstad Stadion, og et offensivt hjemmelag tok oss i ubalanse gang etter gang. Offensivt kommer vi til mange innlegg, men kvaliteten på disse er laber, og foran mål mangler vi både spillere og trøkk. Vi gir ofte bort baallen på vei fremover, og et hurtig Kråkerøyangrep er giftige på overganger. 2-0 kommer etter 27 minutter da Kråkerøys Anders Holberg regelrett løper gjennom fra midtbanen, og enkelt scorer alene med Brudalen. Vi skulle også rote det til enda en gang før sidebytte. 35 minutter er spilt da Fitim kommer på etterskudd, og legger ned en Kråkerøyspiller inne i 16-meteren. Straffesparket går via Brudalen og i mål til 3-0.

Etter pause kom Borgar på banen som et annet lag. Ahmeti og Haus var byttet innpå, og vi stormet i angrep fra start. Kun to minutter spilt da Vegard Hammerstad skaller inn den første reduseringen på et frispark fra Alvaro. Minuttet etterpå så gjenvinner vi på midtbanen. Ardin fører fremover, og limer ballen helt oppe i vinkelen fra 20 meter. 2-3, og vi var kun spilt 48 minutter. Kråkerøy er nære 4-2 etter dødball noe senere, men tverrliggeren står i veien. Fremover så jager Borgar utligningen, og får en bra mulighet da han brenner ballen høyt over alene med hjemmelagets keeper. Noe senere snytes vi for et tilsynelatende krystallklart straffespark. Radu feies ned i det han slår inn fra høyre, men dommerne vurderer det av uviss grunn annerledes. Rett etterpå skulle Jasmin igjen rive seg fri, men denne gangen vinner hjemmelagets keeper duellen. Mot slutten satses det svært offensivt og Kråkerøy har sine muligheter i overtall. Vi sliter med å produsere helt på tampen, og kampen ebber ut med et knepens tap.

Etter to strake nederlag så satser vi på å se et seierssugent Borgarlag i vårsesongens siste, mot Selbak på lørdag!

Laget: Lars Brudalen – Erik Tangen (Jonas Chehri i 15), Berat Jusufi, Vegard Hammerstad (Jonas Paulsen i 25), Fitim Bunjaku (Ole Haus i 45) – Mostafa Aziz (Ardin Ahmeti i 45), Alvaro Baigorri, Ole Jørgen Karstensen, Radu Lachrifi – Ilir Jusufi og Jasmin Evlic.

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.