BITTERT TAP

| 15. juni 2017

nettside3

Borgar – Råde 1-2 (1-1). Det skulle spilles om viktige poeng på Gråvollen. Spillere fra G8 og J8 fulgte spillerne ut på banen, og det var en fin ramme rundt kampen. Råde har et lag med flere spillere med erfaring fra høyeste nivå, og det ventet tøffe tak for våre gutter. Gjestene tar da også ledelsen tidlig da Brenne avslutter med en smart kipp. Borgar slo imidlertid raskt tilbake, og fra 25 meter banker Berat Jusufi inn utligningen på frispark. Borgar gikk til kampen med hjemvendte Ole  Jørgen Karstensen på spissplass, og han skaper mye vei i vellinga med sin fysikk der fremme. På høyresiden er Radu aktiv, og etter halvspilt omgang regisserer han en angrep som bør gi resultat. Jasmin får ballen i 45 grader, men Kristiansen i Rådeburet vinner duellen. Noe senere er det Jonas Paulsen som er nære på, men han rekker ikke å stokke beina fra god posisjon. Vi sliter med et høyt antall ballmist på egen halvdel omgangen gjennom, men heldigvis klarer ikke Råde å straffe oss. 1-1 står seg til sidebytte etter en jevnspilt omgang.

Etter sidebytte tar Borgar tak i kampen innledningsvis, og Karstensen springer alene gjennom allerede etter 5 minutter. Dessverre drar en urutinert linjemann opp flagget, fullstendig feilaktig. Der ble vi snytt for en kjempemulighet, og etter et godt første kvarter så dabber det av. Råde styrer oppgjøret den siste halvdelen av omgangen, og Borgar må sågar bytte ut både Halvor og Vegard med skader. Det skjer lite foran målene, og det ser ut til å ebbe ut med poengdeling. De siste minuttene skulle det imidlertid skje mye. Ilir kommer rundt på venstre med et par minutter igjen av ordinær tid. På bakerste stolpe står innbytter Møller alene, men dessverre gjør Rådekeeperen en feberredning. I stedet er det gjestene som skulle avgjøre. Klokka er i ferd med å bikke 90 minutter da vi ikke klarerer i trengt posisjon. Råde får slått inn fra høyre, og ballen klinkes i Brudalens nærmeste vinkel. Stort surere blir det ikke, men det er ikke annet å gjøre enn å se frem i mot neste kamp. Kråkerøy II og Selbak gjenstår før ferien, og da skal dette revansjeres.

Laget: Lars Brudalen – Erik Tangen, Berat Jusufi, Vegard Hammerstad (Morten Møller i 15), Ole Haus – Radu Lachrifi, Halvor Andersen (Jonas Chehri i 30), Alvaro Baigorri, Jonas Paulsen (Ilir Jusufi i 35) – Ole Jørgen Karstensen og Jasmin Evlic.

 

 

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.