ENDELIG SEIER I ÅS

| 10. juni 2017

Ås borte

Ås – Borgar 0-1 (0-1). Bortekamp på det vanskelige kunstgresset i Ås har sjelden gitt gevinst for Borgar, men denne gangen skulle det gå annerledes. Vi får en pangstart på oppgjøret da Jasmin bruker sin hurtighet og kløkt allerede etter drøye 5 minutter. Alene med keeper så løfter han ballen opp i taket, og vi var i føringen. Hjemmelaget er beintøffe i duellspillet, og hver eneste dødball i mot var en potensiell målsjanse. Noen minutter senere er vi heldige da Ås setter kula i stolpen etter et langt innkast. Noe senere var det imidlertid var tur til å treffe treverket da Halvor avslutter fra 16 meter. Bakover er vi ikke helt på allerten innledningsvis,  men ettersom omgangen skrider har vi bedre kontroll. Ardin og Jasmin er på hugget i det fremste leddet og vi går til sidebytte med en følelse av at poengene er innenfor rekkevidde.

Andre omgang starter bra, og Alvaro styrer midtbanen med kløkt og rutine. Ås jager utligningen, men Brudalen plukker som vanlig det som kommer av lange baller og innlegg.Fra midten av omgangen så spiser vertene seg nærmere, men overgangsmulighetene er store. Jasmin bør definitivt punktere da han brenner ballen over helt alene med Ås sin keeper, men neglbitingen fortsatte. Vi sliter med å etablere noe som helst det siste kvarteret, og det som foregår utpå matta er neppe spesielt vakkert. Helt på tampen får så vertene en kjempesjanse til å utligne, men avslutningen fra god posisjon går utenfor, og Borgar har fru Fortuna på sin side. En røff fysisk affære ender dermed med tre hardt innkjempede poeng, og vi viser oss igjen som et lag det er svært vanskelig å slå. Ti seriekamper er nå spilt i en svært spisset 4.divisjon og Borgar er fremdeles ubeseiret. At vi nå også har gått 4 1/2 kamp uten baklengs lar seg definitivt også høre. På torsdag kommer seriefavoritt Råde til Gråvollen og da må det presteres enda skarpere. Vi gleder oss!

Laget: Lars Brudalen – Radu Lachrifi, Erik Tangen, Berat Jusufi, Fitim Bunjaku – Ole Haus (Jonas Chehri i 35), Halvor Andersen, Alvaro Baigorri, Jonas Paulsen (Mostafa Aziz i 15) – Ardin Ahmeti og Jasmin Evlic.

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.