HAR BRUDALEN STENGT BURET FOR GODT?

| 7. juni 2017

IMG_4187

Borgar – Kvik Halden II 2-0 (2-0). Etter fire uavgjorte kamper på rad skulle det endelig bli en trepoenger igjen. Kvik Halden II mønstret et ungt mannskap, og det var kun seier som gjaldt for Borgar. Derfor passer det bra at Jasmin sender Borgar foran allerede etter to minutter. Det var et flott forspill til målet der Berat spiller fri Radu på høyre. Han drar et innlegg direkte på bakerste der Ole Haus legger igjen til Jasmin som altså ekspederer i kassa. Minuttet senere er Jasmin igjennom på nytt, da han kombinerer med Ardin. Kvik sin keeper vinner imidlertid denne duellen. Scoring nummer to skulle imidlertid komme, og også denne gangen ruller vi opp fra høyre. Ballen ender til slutt på bakerste stolpe, der Fitim hadde tatt turen opp fra backplass for å sette ballen i nota. 2-0 etter 18 minutter, og nå hadde Borgar god kontroll på kampen. Borgar styrer det meste før sidebytte, men en gang glipper det bakover. Da disker Brudalen opp med en flott redning, og han har nå faktisk holdt nullen i nesten 3 1/2 kamp. En stor prestasjon på dette nivået.

Andre omgang fortsetter i det samme sporet, og Borgar bør punktere tidlig.  Dessverre lykkes vi ikke foran kassa, og mot slutten får gjestene et par store muligheter til å komme tilbake i kampen. Heldigvis får heller ikke Haldenlaget uttelling, og vi kontrollerer inn en svært fortjent 2-0 seier. Fremdeles finnes det store rom for forbedringer i flere faser av spillet, men etter ni spilte kamper er laget fremdeles ubeseiret. Spillerne jobber hardt for hverandre, og moralen i laget er god. På fredag går turen til Ås. Da må det igjen legges ned et solid stykke arbeid om det skal bli med poeng hjemover.

Laget: Lars Brudalen – Erik Tangen, Berat Jusufi, Vegard Hammerstad, Fitim Bunjaku – Radu Lachrifi, Halvor Andersen, Alvaro Baigorri, Ole Haus (Mostafa Aziz i 28) – Ardin Ahmeti (Morten Møller i 15) og Jasmin Evlic.

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.