UAVGJORT IGJEN

| 26. mai 2017

nettside3

Borgar – Borgen 0-0. For andre helg på rad ble Borgar vist på SA-TV, og for andre helg på rad så endte det målløst. Den 4.strake uavgjortkampen er et faktum, og laget er fremdeles ubeseiret i årets 4.divisjon. Dette var det imidlertid få som gledet seg over etter gårsdagens kamp, for et svakt Borgenlag burde definitivt vært grei skuring for et Borgarlag på normal standard. Kampene mot de brune har vært de tre sikreste poengene å inkassere i en årrekke, men i fjor fikk Borgen en sjelden gevinst. Denne gangen var det igjen Borgar som gikk til kampen som klare favoritter. Borgar startet da også best, og allerede etter tre minutter bør Halvor sende Borgar i ledelsen da han gjenvinner helt inne på gjestenes 5-meter, men dessverre går avslutningen i nettveggen. Borgar er klart nærmest den første halvtimen, men vi mangler fullstendig sting og killerinstinkt inne i boksen. Mot slutten av omgangen kommer Borgen på et par småskumle visitter, men gigant Brudalen er ikke i nærheten av å bli satt på noen virkelige prøver.

I andre omgang tetter det seg til enda mer, og det er dueller snarere enn finspill som preger kampen. På Borgen sin benk er det full fyr ved nesten hver eneste dommeravgjørelse, men kamplederen lar seg ikke påvirke. Gjestene er småfarlige på en del langballer, hvor vi er slappe med å falle av, mens vi mangler sluttprodukt til tross for enkelte tilløp. Offensivt må det knekkes noen koder fremover. Fokuset på den defensive tryggheten går selvsagt utover den offensive slagkraften, og noe av utfordringen fremover blir å balansere dette på en bedre måte, uten å ta altfor stor risiko fremover. Defensivt er laget bunnsolid, og vi er sikre på at scoringene også vil komme etter hvert. Det ebber altså ut med 0-0, og det er langt i fra bra nok mot en motstander som nok vil slite i bunnen.  Borgar er uansett ubeseiret etter åtte kamper, i en spisset 4.divisjon. Laget har kun sluppet inn fire mål på de sju siste kampene. Det er en god prestasjon. Likevel må det nok leveres spill på en helt annen hylle enn mot Borgen om dette skal vedvare. Neste kamp spilles mot Kvik Halden II 2. pinsedag. Da håper vi å se et langt skarpere Borgarlag.

Laget: Lars Brudalen – Erik Tangen, Berat Jusufi, Vegard Hammerstad (Radu Lachrifi i 28), Fitim Bunjaku – Ilir Jusufi, Halvor Andersen, Alvaro Baigorri, Ole Haus (Ardin Ahmeti i 45) – Jonas Paulsen (Jonas Chehri i 17) – Jasmin Evlic.

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.