TO TAPTE POENG PÅ KURLAND

| 24. mai 2017

Mysen

SFK – Borgar 0-0. Borgar spilte sesongens seriekamp nummer sju forrige fredag. SFK tok i mot på Kurland, og vi hadde tro på tre pinner mot et purungt hjemmelag. Det er tett og jevnt fra start, men Borgar fester etter hvert et grep om kampen. Radu er pigg i sitt skadecomeback, og han er involvert i alt Borgar skaper offensivt. Helt på topp jakter Jasmin scoring, men til tross for to gode tilbud før sidebytte så blir det ikke nettkjenning. Rett før pause får Berat en kjempemulighet til å sende Borgar i ledelsen, men headingen fra kloss hold reddes av en god SFK-keeper. SFK hadde også et par brukbare tilløp i første omgang, men det var en tilkneppet affære vi var vitne til, der begge lagene var opptatt av å ha god balanse i laget.

I andre omgang fortsetter det i samme sporet, men det er fortsatt Borgar som er nærmest. Kjempesjanser ved Jasmin og Ilir bør resultere i mål, men denne gangen var vi ikke skarpe nok. Mot slutten av oppgjøret er hjemmelaget nærmest, men Brudalen er som vanlig på allerten. Den ender dermed målløst på Kurland kunstgress, og Borgar fremstår stadig mer solide i det defensive arbeidet. Offensivt er det en vei å gå, og flere spillere må rett og slett heve seg. Den tredje strake uavgjorte var da bokført, og Borgar er fremdeles ubeseiret. En sterk prestasjon, men den store poengfangsten uteblir med for mange poengdelinger. Nå satser vi på 3 poeng mot Borgen på Kristi Himmelfartsdag, men det blir garantert ikke lett.

Laget: Lars Brudalen – Erik Tangen, Berat Jusufi, Vegard Hammerstad, Fitim Bunjaku – Ilir Jusufi, Halvor Andersen, Alvaro Baigorri, Radu Lachrifi – Jasmin Evlic og Jonas Paulsen. Innbyttere: Jonas Chehri og Mostafa Aziz.

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.