POENGDELING MOT TISTEDALEN

| 14. mai 2017

hasthi

Borgar – Tistedalen 1-1 (0-0). Søndagens hjemmekamp mot Tistedalen var i utgangspunktet et oppgjør der man skulle tro at tre pinner var innenfor rekkevidde. Med et par blytunge fravær i Baigorri og en syk Berat var imidlertid forutsetningene noe annerledes. Vi stablet likevel på beina et solid mannskap, og spillerne gikk i krigen mot et fysisk sterkt bortelag. Drøyt ti minutter er spilt da vi nesten tar ledelsen. Frisparkekspert Ardin stiller inn siktet fra 22 meter, og setter ballen klokkerent i stolperota. Gjestene var farlige på dødball, og ved to anledninger må Brudalen hente ut sitt ytterste for å hindre nettkjenning feil vei. Mot slutten av omgangen er det mye gi og ta, og lagene går til pause uten scoringer etter en lite velspilt førsteomgang.

Tistedalen får en pangstart etter sidebytte. Vi mister ballen noe enkelt, og ballen løftes inn i nettet. Borgar måtte derfor jage. Som tidligere i sesongen så hevet laget seg etter å ha kommet bakpå, og utligningen skulle også komme. Vakkert spill på vår venstreside kuliminerer med at en god Ole Kristian får lurt ballen videre til Hasthi, som  sklir 1-1 ned i det lengste hjørnet. Borgar var nå vassest resten av oppgjøret, og spillemessig var vi langt bedre. Til tross for dette så fikk vi aldri klemt inn den forløsende 2-1 goalen, og det ebbet ut med ett poeng. Forsåvidt greit nok etter en jevn kamp.

På fredag går turen til Kurland kunstgress, der SFK tar i mot. Da forventes det at flere spillere er på beina.

Laget: Lars Brudalen – Ole Haus, Erik Tangen, Vegard Hammerstad, Fitim Bunjaku – Jonas Paulsen (Jonas Chehri i 25), Halvor Andersen, Ole Hasthi (Morten Møller i 12), Ilir Jusufi – Ardin Ahmeti og Jasmin Evlic.

 

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.