FORTSATT UBESEIRET

| 11. mai 2017

IMG_6107[1]

FFK II – Borgar 1-1 (0-1). En av sesongens desidert tøffeste kamper ventet onsdag på Fredrikstad Stadion. Borgar gikk til kampen med en klar gameplan, og det skulle nesten holde helt inn. Juniorlagene til toppklubbene liker å rulle ball, og det lot også Borgar vertene gjøre i gårsdagens kamp. Planen var å få flere gjenvinninger høyt i banen, men våre gutter dumpet litt for langt bakpå. Dette ga selvsagt lite rom til vertene, og etter et svakt første kvarter der Brudalens feberredninger hindret baklengs, så hadde vi stort sett god kontroll. 34 minutter er spilt da Alvaro Baigorri slår inn en corner. Etter bra trykk i boksen så havner den i nettet via et FFK-bein, og Borgar var i føringen. De siste minuttene inn mot sidebytte var relativt kontrollerte, og våre gutter gikk til pause i ledelsen i den direkteoverførte kampen.

I pausen ble vi enige om å forsøke å løfte spillet noe høyere. Det er tungt både fysisk og mentalt å ha såpass lite ball, men risikoen ved å stå høyt ble vurdert som såpass stor at vi valgte å fokusere på å stenge igjen bakover. FFK jager da selvsagt scoring i andreomgang, mens vi er tålmodige og venter på overganger. Dessverre er vi ikke presise nok da muligheten byr seg, men bakover holder vi definitivt stand. Hjemmelaget produserer knapt store muligheter etter sidebytte, men dessverre kom utligningen helt på tampen. Et skudd fra 25 meter treffer Berat sitt lår på og smeller i nota bak en utspilt Brudalen. Det er selvfølgelig surt å miste to poeng på tampen, men ett poeng i en vanskelig bortekamp er likevel bra.

Samtlige legger ned en helhjertet innsats, og det betaler seg igjen. Kvalitetsmessig har vi fremdeles mer å gå på, men man synes å se en stigning i formen til flere av spillerne. BB denne kvelden var utvilsomt Brudalen, og han blir sikkert en viktig mann også søndag, da Tistedalen kommer til Borgarbanen. Møt opp!

Laget: Lars Brudalen – Erik Tangen, Berat Jusufi, Vegard Hammerstad, Ole Haus – Jonas Paulsen, Halvor Andersen, Ardin Ahmeti, Alvaro Baigorri, Mostafa Aziz – Jasmin Evlic. Innbytter: Jonas Chehri.

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.