NY TRIUMF!

| 6. mai 2017

Berat - selbak

Borgar – Trosvik 3-1 (2-0). Etter en god seriestart så dampet Borgar videre fredag. Det antatte bunnlaget Trosvik kom på besøk, og Borgar var klare for å drepe kampen tidlig. Et aggressivt og godt Borgarlag styrer alt fra start, og fem minutter er spilt da Ardin slår inn fra høyre. Jasmin gjør et fint løp i boksen, og skaller sikkert 1-0 i nota. Minuttet etterpå spilles Jasmin fri av Halvor, men avslutningen alene med keeper stryker den lengste stolpen. Vi burde likevel ikke vente lenge på neste nettkjenning. Bra spill på vår venstre side kuliminerer med at Ilir skjærer inn i 16-meteren. Hjemmelagets midtstopper ser ut til å ha avklart situasjonen, men Jasmin er fremme med en lang tå, og etter åtte minutter sto det 2-0 til Borgar. Det dabber noe av utover i omgangen, men våre gutter har likevel flere store sjanser som burde blitt omsatt. Bakover har vi god kontroll, og til sidebytte virket det hele veldig trygt.

Borgar kommer også skarpt ut etter sidebytte. En god Ole Haus var forøvrig kommet innpå for en småskadet Mostafa ved pause. Snaue ti minutter av omgangen er spilt da sjefen sjøl skulle trygge ledelsen. Vi samler opp etter dødball, og på 20 meter står Berat Jusufi som banker ballen ned i hjørnet. Kampen syntes nå definitivt drept, og det virket som flere av de blåkledte nå slo av bryteren, for det som ble prestert den siste halvdelen av 2.omgang var alt annet enn bra.  En god Alvaro Baigorri gir seg forøvrig halvveis i omgangen for å spare kroppen, og vi slet med å dominere midtbanen i like stor grad mot slutten. Et overdrevent småspill på egen halvdel er sjelden noen god ide, og vi spilte oss inn i trange situasjoner gang etter gang. Flere forløsende baller bak et vaklevorent Trosvikforsvar kunne skapt mer vei i vellinga, men det er erfaringer man kan ta med seg videre i sesongen. Gjestene får sin redusering på tampen, men seieren var aldri truet, og Borgar gjeninntar faktisk tabelltoppen etter fire kamper. Dog med en kamp mer spilt enn flere andre.

Serieåpningen har vært  svært sterk poengmessig. At flere spillere ennå ikke er i toppform er det imidlertid liten tvil om, og man sitter med en følelse av at laget har enda mer å gå på. Neste kamp venter FFK II på stadion, og da kommer kanskje årets første virkelige test.

Laget: Lars Brudalen – Erik Tangen (Niwar i 20), Berat Jusufi, Vegard Hammerstad, Fitim Bunjaku – Ilir Jusufi, Halvor Andersen, Ardin Ahmeti, Alvaro Baigorri (Jonas Paulsen i 30), Mostafa Aziz (Ole Haus i 45) – Jasmin Evlic

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.