FORTSATT UBESEIRET

| 29. april 2017

IMG_4546

Moss II – Borgar 0-1 (0-1). Borgar reiste til Moss med god tro på tre nye poeng, til tross for at troppen manglet noen sentrale spillere. Et Borgarlag som var forberedt på at hjemmelaget ønsket å diktere spillet la seg lavt fra start, men ønsket å true vertene i større grad enn det man skulle lykkes med. Det var nemlig svak presisjon og svake taktiske vurderinger som preget det offensive spillet, mens den defensive strukturen satt langt bedre. Moss hadde ikke uventet ballen brorparten av tiden, men de virkelig store sjansene var ikke mange. De fem bakerste i blått leverte solide saker, og jaggu skulle også Vegard Hammerstad toppe det hele med å bli matchvinner. Mot slutten av første omgang stiger han til værs på et frispark fra Halvor, og ballen forlenges vakkert i den lengste kroken. Nevnte Hammerstad utnevnes til BB etter en bunnsolid opptreden.

I andre omgang festet Moss grepet tidlig, og Borgar var usedvanlig svake offensivt. Dårlige mottak, og enkle ballmist gjorde det enkelt for vertene å rydde opp, og våre gutter presterte null å skrive hjem om fremover. Heldigvis gjorde de aller fleste en samvittighetsfull defensiv jobb, og lojaliteten til kampplanen ble til slutt avgjørende i en kamp der Borgar er noe heldige som sitter igjen med seieren. Slike seiere smaker alltid godt, og Borgar har nå plassert seg helt på toppen av tabellen, dog med en kamp mer spilt enn flere andre.

En flott sesongåpning poengmessig, men spillemessig er det store rom for forbedring. Tøffere kamper venter, og det må jobbes hardt på treningsfeltet fremover for å heve nivået ytterligere.

Laget mot Moss: Lars Brudalen – Erik Tangen, Berat Jusufi, Vegard Hammerstad, Fitim Bunjaku – Radu Lachrifi (Ole Haus i 50), Halvor Andersen, Ardin Ahmeti, Mostafa Aziz (Jonas Cherhi i 20), Jasmin Evlic – Morten Møller (Karokh i 30)

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.