SEIER MOT SPARTA – NÅ VENTER MOSS

| 28. april 2017

Borgar sparta

Et skadeplaget Borgarlag klarte til slutt å ro i land en 2-1 seier mot Sparta på Gråvollen forrige lørdag. Bidrag fra Wehler og Hasthi som var hjemme på en forlenget påskeferie var helt avgjørende, på en dag da mye av det spillemessige skurret. Sparta ledet 1-0 til sidebytte, og det var ikke ufortjent mot et svakt Borgar. Heldigvis tok det seg noe opp etter hvilen, og scoringer av Fitim Bunjaku og Jasmin Evlic var nok til å sikre 3 poeng. Det hører også med til historien at Lars Brudalen reddet et straffespark på stillingen 1-1. 4 poeng etter to relativt svake kamper skal vi være fornøyd med, og nå må det jobbes hardt på trening fremover for å heve nivået. Atskillig bedre motstand venter etter hvert.

Laget mot Sparta: Lars Brudalen – Erik Tangen (Mostafa Aziz i 35), Berat Jusufi, Ole Hasthi, Fitim Bunjaku – Ilir Jusufi, Halvor Andersen, Hans Martin Wehler, Ole Haus (Morten Møller i 35) – Jonas Paulsen (Karokh i 15) og Jasmin Evlic.

Fredag 28.4 går turen til Melløs kunstgress, hvor Moss sitt rekruttlag tar i mot. Spillere som Rufati og Baigorri er fremdeles på skadelisten, men forhåpentligvis vil vi likevel se et skarpere Borgarlag. Kampstart 19.15.

 

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.