LETT SEIER MOT LISLEBY – SERIESTART NÆRMER SEG

| 7. april 2017

Baigorri

Borgar – Lisleby 7-1 (3-0). Forrige uke skulle spillerne måle krefter med Lisleby, som rykket ned fra 4.divisjon forrige sesong. Det viste seg tidlig at klasseforskjellen var stor, og selv om Borgar ikke spilte opp mot sitt beste i en tempomessig slapp kamp, så ble det til slutt store sifre. Målene besørget Ilir Jusufi 2, Ardin Ahmeti 2, Halvor Andersen, Jonas Paulsen og Karokh Abduillapour.

Nå gjenstår kun en treningskamp før alvoret starter, og den spilles mandag mot Trosvik, på Mercurbanen. Spillertroppen har vært plaget av en del fravær den siste tiden, noe som skaper store utfordringer i treningshverdagen til en liten spillergruppe. Forhåpentligvis klarer spillerne likevel å hente frem det som trengs da alvoret starter. Vinteren har vært strålende resultatmessig, og Borgar er ubeseiret så langt. Det hører med til historien at nivået på motstanden har vært variabelt, men det gir uansett selvtillit og trygghet ved innledningen av en steintøff sesong.

Laget mot Lisleby: Morten Møller – Raduan Youssef, Berat Jusufi, Fitim Bunjaku, Ole Haus (Vegard Hammerstad i 60) – Ilir Jusufi, Halvor Andersen, Alvaro Baigorri, Ardin Ahmeti, Jonas Paulsen (Lars Borge i 15) – Mostafa Aziz (Karokh i 45)

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.