FORTSATT UBESEIRET I VINTER

| 19. mars 2017

borgar

Selbak – Borgar 0-3 (0-1). Ingen poeng er ennå delt ut i 4.divisjon 2017, men å vinne kamper bør uansett gi selvtillit i inngangen til en tøff sesong. Lørdagens motstander er et av de antatt bedre lagene i divisjonen, og det var da også Selbak som tok styringen innledningsvis i lokaloppgjøret. Kun en feberredning fra Brudalen hindret baklengs før 5 spilte minutter, og de første 20 minuttene var i det hele tatt kaotiske. Utrolig nok må tre Borgarspillere forlate banen med skade i denne perioden, og det må rokkeres i stor stil. Heldigvis kom Ardin etterhvert til hektene, og han  kunne entre banen på nytt noen minutter senere. Nevnte Ardin Ahmeti skulle vise seg å bli en sentral mann lørdag, og han regisserer selv 1-0 målet da han dribler i Selbaks 16-meter, og legges i bakken. Straffen tok han selv godt vare på, og Borgar var i føringen. Selbak flyttet mye folk høyt i banen, men som tidligere i vinter var vi også denne gangen gode til å stå i mot perioder med press. Forsvaret er bunnsolid og bakerst er Brudalen en gigant. På midtbanen jobbes det steinhardt, og mot slutten av omgangen begynte vi å produsere også fremover. Ardin fikk store rom å boltre seg i, og sammen med Ilir var han sentral i det meste som skjedde helt der fremme.

Vi fryktet et tøft Selbakkjør i medvinden etter sidebytte, men i stedet var det nå Borgar som styrte det aller meste. Tidlig i omgangen er det prøvespiller Joakim som er påpasselig frempå etter en retur fra keeper, og han setter 2-0 i kassa i sin debut. Offensivt hadde vi nå enorme rom å boltre oss i, mot en motstander som tilsynelatende ikke hang sammen. Med litt smartere valg burde flere overtallssituasjoner blitt håndtert bedre, men 3-0 scoringen skulle komme. Et frispark fra 20 meter, og noe skrått hold, curles vakkert helt oppe i krysset av Ardin Ahmeti. Rett og slett en klassescoring. De siste 20 minuttene kontrolleres kampen inn, og Brudalen går også denne gangen av banen med rent bur. To baklengs etter fire treningskamper er absolutt en statistikk vi kan like. Neste treningskamp spilles mot Lisleby i Østfoldhallen neste onsdag.

Lørdagskvelden ble forøvrig avsluttet med en vellykket sosial kveld på Borgarhytta.

Laget mot Selbak: Lars Brudalen – Erik Tangen (Fitim Bunjaku i 70), Berat Jusufi, Vegard Hammerstad, Ole Haus (Radu Youssef i 25) – Ilir Jusufi, Halvor Andersen, Alvaro Baigorri, Mos (Jonas Cherie i 45) – Ardin Ahmeti og Jasmin Evlic (Joakim K i 65) (Niwar Alatroshi i 15)

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.