UAVGJORT I LOKALOPPGJØRET

| 7. mars 2017

Berat - red

Borgar – Borgen 1-1 (1-1). Borgar er ubeseiret så langt i vinter etter å ha spilt uavgjort mot divisjonskollega Borgen i Østfoldhallen søndag. Alvaro Baigorri gjorde sin første kamp i Borgardrakt, og viste seg frem som en klassespiller på dette nivået. Debuterte gjorde også Raduan Ait Youssef, som har kommet fra SFK i vinter. Raduan er også fra Spania, og  blir en god forsterkning med høyt tempo, og stor intensitet i spillet. Både Tobias Hovelsen og Rocky Paula prøvespilte , og forhåpentligvis vil begge spille 2017 sesongen i blått. Tobias spilte i Borgar for to sesonger siden, og etter en sesong i moderklubben Navestad så vurderer han igjen spill på høyere nivå.

Selve kampen var en ujevn affære. I første omgang har vi god kontroll bakover, og strukturen i laget er svært bra. offensivt var det tidvis giftig, men det ble med Jasmin Evlic sin fantastiske scoring etter 30 minutter. Pang i kassa på volley fra 20 meter. Til andre omgang ble det en del rokkeringer på laget, noe som skapte en del relasjonelle utfordringer. At enkelte også slurver veldig i den defensive jobben kommer man heller ikke fra. Borgen var hetest på grøten, men bruntrøyene fikk hjelp av en sjelden tabbe fra Brudalen for å utligne. 1-1 endte det til slutt. Nærmest for Borgar i andre omgang var Jonas Chehri som skallet et prosjektil av et innlegg fra Alvaro, noen centimeter utenfor stolpen fra god posisjon.

En ok gjennomkjøring, og med 5/6 bra treningsuker frem i mot seriestart så håper vi å se et enda bedre Borgarlag da alvoret tar til. Neste treningskamp spilles lørdag 18.3 mot Selbak, trolig den tøffeste så langt i vinter.

Laget: Lars Brudalen – Erik Tangen, Vegard Hammerstad, Berat Jusufi, Alvaro Baigorri – Radu Ait Youssef, Halvor Andersen, Tobias Hovelsen, Ilir Jusufi – Ardin Ahmeti og Jasmin Evlic. innbyttere: Lirim Rufati (45), Rocky Paula (45), Jonas Chehri (45), Ole Haus (45), Fitim Bunjaku (15).

 

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.