STORSEIER MOT TORP

| 12. februar 2017

Jasmin -red

Borgar – Torp 4-0 (1-0). Det endte med en komfortabel seier i vinterens andre treningskamp, på stadion, søndag. Torp spiller i divisjonen under Borgar kommende sesong, og nivåforskjellen var tydelig fra start. Borgar dominerer banespillet stort innledningsvis, og drøye kvarteret er spilt da Jasmin scorer sikkert alene med keeper, etter en utsøkt pasning fra prøvespiller Jonas. Korte avstander i laget, og bra tempo i pasningsspillet gjorde at motstanderen løp mye i mellom, men foran kassa mangler uttelingen. Kampen jevner seg noe mer ut da det nærmer seg sidebytte, men Brudalen settes ikke på noen prøver i løpet av de første 45.

I andre omgang fortsetter dominansen, og 2-0 sitter raskt i nota. Flotte kombinasjoner ender med at Ilir slår inn foran kassa der Jasmin kontant ekspederer ballen videre i nettet. Bakover er det solide saker som leveres, og Berat/Vegard rydder greit opp i det aller meste. Offensivt skulle det også denne gangen bli utteling etter dødball. 55 minutter er spilt da Vegard samler opp på bakerste, og hans innlegg settes i eget nett av en Torpespiller som blir hardt presset av Lirim. Rett etterpå får Torp en scoring annulert for offside, og få minutter senere treffer de stolpen. Resten av omgangen styrer Borgar det meste. Det produseres det mye, men det ser ut til at flere sliter med skuddvegring, og ballen skal dribles helt inn i nettet. Det blir med Ilir sin 4-0 scoring på tampen, da han dribler to mann og scorer alene med keeper. Alvaro Baigorri spilte forøvrig ikke kampen.

Laget: Lars Brudalen – Ole Kristian Haus, Berat Jusufi, Vegard Hammerstad, Erik Tangen – Jonas (prøvespiller), Halvor Andersen, Lirim Rufati, Ilir Jusufi – Ardin Ahmeti – Jasmin Evlic. Innbyttere: Jonas Chehri og Hans Martin Wehler.

 

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.