SEIER I FØRSTE TRENINGSKAMP

| 7. februar 2017

IMG_3292[1]

Borgar – Sparta 2-1 (1-1). Det har vært en trang start på oppkjøringen, med litt for få spillere. Heldigvis er det lysning i tunnelen, og siste uke skrev også meritterte Alvaro Baigorri under for Borgar. Han går også inn i trenerteamet, og har masse å bidra med etter mange år i spansk toppfotball.

Den første kampen for vinteren ble spilt søndag 29.januar i Østfoldhallen. Sparta var motstander, et lag som også spiller i 4.divisjon 2017. Borgar hadde noen fravær, og det var da også Sparta som hadde initiativet innledningsvis. Et par brukbare muligheter ble imidlertid reddet av giganten Brudalen, og Borgar tok gradvis bedre tak i kampen. Snaue 20 minutter er spilt da Niwar raskt oppfatter et frispark på høyre side. Inne foran mål ekspederer Lirim sikkert 1-0 i den lengste kroken. Flere horrible ballmist ga Sparta flere farlige brudd mot slutten av omgangen. Ved en av anledningene blir vi også straffet, og det sto 1-1 til sidebytte. I andre omgang styrte Borgar kampen, og det ble produsert sjanser jevnt og trutt. Spesielt på dødball var var vi sterke, og det var nesten utrolig at avslutninger fra bl.a Berat og Halvor ikke tok veien i kassa. Til slutt skulle imidlertid målet komme. Halvor slår corner fra venstre, og prøvespiller Øystein stanger ballen vakkert i den lengste vinkelen. Flere mål ble det ikke, og Borgar tok en grei seier i årets første test. Ardin Ahmeti gjorde sin debut, og viste raskt at han er begavet spiller, som vil bidra i massevis kommende sesong. På spillerfronten er også Jonas Cherie fra Borgen ankommet. I tillegg er distriktets beste keeper, Lars Brudalen, igjen på plass i Borgarmålet. Alvaro Baigorri var ikke klar til denne kampen, men gjør trolig sin debut i Borgartrøya mot Torp på Sarpsborg Stadion kommende søndag klokka 13.00. Nye spillere ønskes fremdeles hjertelig velkommen!

Laget mot Sparta: Lars Brudalen – Fitim Bunjaku, Berat Jusufi, Vegard Hammerstad, Niwar Alatroshi (Lars Borge i 45) – Ilir Jusufi, Halvor Andersen, Lirim Rufati, Ole Haus – Ardin Ahmeti – Øystein.

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.