3.PLASS I ROMJULSCUPEN!

| 30. desember 2016

Lars - red

Den årvisse romjulsturneringen i Østfoldhallen er nå ferdig, og Borgar leverte en sterk prestasjon. En tredje plass i den prestisjetunge cupen er tangering av klubbens nest beste prestasjon noensinne. Tar man med at mange sentrale spillere ikke kunne stille i sluttspillet så blir prestasjonen enda større. At det ble bråstopp med pinlige sifre i semifinalen mot Kråkerøy er en del av historien, men i den kampen gikk det virkelig på stumpene hva angår mannskap og kondisjon. Seirene mot henholdsvis hardtsatsende Råde i 8-delsfinalen, og lokalrival Borgen i kvarten var de store oppturene. I sistnevnte kamp ble forøvrig unge Ole Kristian Haus matchvinner, med et glimrende langskudd. En sjekk på kr.2500,- kunne forøvrig inkasseres etter tredjeplassen i turneringen.

Resultatene:

Borgar – FFK       4-7

Borgar – Greåker 6-1

Borgar – Lande 14-2

Borgar – Råde 2-0

Borgar – Borgen 3-2

Borgar – Kråkerøy 1-14

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.