STERK SESONGAVSLUTNING

| 22. oktober 2016

IMG_5683

Selbak –  Borgar 3-3 (3-0). Borgar tok den korte turen ned til Selbak i  årets siste kamp i 4.divisjon. Kampen ble spilt på kunstgresset, og det passet våre finspillende gutter bra. Med flere tunge fravær fryktet man en tung kamp, og til tross for en god spillemessig start på kampen, så kom det raskt en fleisen. 8 minutter er spilt da Pål er uheldig på en corner, og slår ballen inn i eget nett. Noen minutter senere blir vi vitne til det som trolig er årets mest bisarre baklengs. Fra 35 meter sendes ballen tilbake mot Pål i målet. Ballen går forbi Pål, og tar veien inn i mål. Altså et selvmål fra 35 meter. 2-0 i ræva, og man syntes synd på spillerne. Borgar kjempet seg likevel tilbake i kampen, og har flere store muligheter. Verken Johnsen, Ilir eller Andreas klarer imidlertid å trykke ballen i kassa. I stedet setter hjemmelaget 3-0 etter drøye halvtimen, og det sto seg også til sidebytte. Ikke fortjent, men det er som kjent scoringene som teller.

Etter pause var det tydelig at gutta ikke ville gå av banen uten å gi Terje noe å glede seg for i sin siste kamp. To minutter er spilt da Borgar får straffespark. Det banker Andreas i nett-taket, og nå hadde vi los. Borgar legger et skikkelig trykk på hjemmelaget, som vedvarer hele omgangen. Høyt tempo, energiske gjenvinninger, og flotte kombinasjoner offensivt skapte store problemer for et Selbak-lag som var helt på hæla. 56 minutter er spilt da vi ruller opp mot høyre. Halvor finner Andreas, som setter ballen i det lengste hjørnet alene med keeper. 2-3. Nå hadde gutta fått ferten av noe stort, og seieren ble jaget. Til tross for flere store muligheter så må vi vente helt til 81 minutter er spilt før utligningen kommer. Etter 14/15 trekk ender ballen til slutt hos Halvor som dunker ballen i det lengste hjørnet fra 16 meter. Det var fremdeles tid til å hente seieren, og hjemmelaget gjorde det ikke lettere for seg selv da en udisiplinert keeper presterer å snakke på seg rødt kort. Borgar klarer likevel ikke å få inn det forløsende seiersmålet, og det ender 3-3 i sesongavslutningen. Etter kampen klarer også nok en Selbakspiller å snakke på seg rødt kort. Heldigvis holder Borgargutta hodet kaldt også denne gangen, og laget ender sesongen med 3.færrest kort av samtlige lag. Meget bra!

Spesielt hyggelig var det at Trener Terje fikk med seg en såpass sterk avslutning etter sine fire flotte år, hvor han har gjort mye både for lag og klubb. Tusen takk for innsatsen Terje!

Laget: Pål Stensholt (Jan Berge i 45) – Erik Tangen, Berat Jusufi, Vegard Hammerstad, Ole Haus – Jonas Bøckmann (Kåre Olseng i 30), Halvor Andersen, Bilal Berisha (Fitim Bunjaku i 65), Patrick Johnsen, Ilir Jusufi – Andreas Jonassen.

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.