SESONGEN AVSLUTTES FREDAG

| 21. oktober 2016

IMG_6233

Borgar spilte årets siste kamp på Gråvollen søndag. Det endte med et unødvendig 0-2 tap mot Råde. Et skjerpet Borgarlag burde definitivt fått noe ut av den kampen, men dessverre var mange spillere under pari.

Fredag avsluttes sesongen på Selbak kunstgress. Borgar har vært gode på kunstgress i høst, og med topp innstilling bør gutta kunne kjempe om poengene i lokaloppgjøret. Dette blir også Terje Jonassens siste opptreden på sidelinja for Borgar, og han håper sikkert spillerne kan gi ham en skikkelig avskjedsgave. Klokken 18.00 starter kampen på Selbak KG.

Laget mot Råde: Pål Stensholt – Kåre Olseng, Vegard Hammerstad, Berat Jusufi, Ole Haus – Patrick Johnsen, Halvor Andersen, Lirim Rufati, Ilir Jusufi – Jasmin Evlic og Andreas Jonassen. Innbyttere: Jonas Bøckmann og Niwar Alatroshi.

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.