SESONGINNSPURT

| 13. oktober 2016

borgar

Borgar gikk på et forsmedelig 4-0 tap mot nedrykksklare Lisleby forrige helg, i en kamp der plassen i divisjonen definitivt kunne sikres. To serierunder gjenstår nå i årets 4.divisjon, og selv om mye skal gå galt om Borgar skal ende på 10.plass, så lever fremdeles spenningen. Førstkommende søndag spilles serierunde 25, og Borgar tar da i mot serieleder Råde på Gråvollen. Med poeng her, og da aller helst alle tre så vil ny kontrakt definitivt sikres. Både Kvik Halden 2, Mysen, Tistedalen og Moss 2 ligger i dag mellom Borgar og tabellens 10.plass, som gir degradering. Søndagens oppgjør starter så tidlig som 13:00 på Borgarbanen!

Lørdag 22.Oktober blir det avslutningsfest på Borgarhytta. Det blir god mat, god drikke, musikk og utdeling av utmerkelser. Påmelding til Roger på tlf: 90922907.

 

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.