VIKTIG SEIER!

| 27. september 2016

Vegard red

Kråkerøy II – Borgar 2-4 (0-1). Utsiktene var ikke lyse foran mandagens kamp mot et svært godt Kråkerøylag. Borgarlaget hadde knapt trent etter kampen mot Rakkestad for 10 dager siden, i tillegg til at flere spillere i start11eren slet med småskader. Nok en gang skulle vi imidlertid se et Borgarlag som slo tilbake da det var som mørkest.

Kampen på den slitte kunstgressmatta på Kråkerøy starter bra for våre gutter. Aggressivt press, korte avstander defensivt, og hurtig felles forflytning gir flere gunstige brudd. Hjemmelaget sliter med å etablere noe eget spill, og etter 13 minutter sender Halvor Borgar i ledelsen. Som så mange ganger før lader han sitt gode skuddbein fra langt hold. Denne gangen går ballen via en Kråkerøyforsvarer, og i en perfekt bue over hjemmelagets keeper. En klassisk «Lampard-deflection», og 1-0 til Borgar. Borgar fortsatte sitt aggressive press, og spillerne la ned atskillig flere meter enn ofte før. Kan dette opprettholdes de siste kampene blir Borgarlaget vanskelig å slå. Defensivt var det «no nonsens», og stopperparet Jusufi/Hammerstad fikk hele tiden holdt gjestenes gode spiss feilvendt takket være tett markering og gode brytninger. De siste minuttene av omgangen festet hjemmelaget et visst grep. Borgar slurvet mer i pasningsspillet, og aggressiviteten uten ball sank flere hakk. Heldigvis ble vi ikke straffet, og det sto 1-0 til pause.

Andreomgang starter prima for våre gutter. 50 minutter er spilt da selveste Vegard Hammerstad har tatt veien opp fra stopperplass. Etter dødball samler han opp på 16 meter, for så slenge i vei en volleytupp (??) fra 16 meter. Ballen tar veien helt opp i kroken. En praktscoring, og 2-0 til Borgar på et viktig tidspunkt i kampen. Nå begynte hjemmelaget å løfte flere folk høyere i banen, og det åpenbarte seg store rom for våre gutter. 58 minuuter er spilt da Ilir drar seg rundt på venstresiden i kjent stil. Foran kassa treffer han Andreas som dunker til på direkten. Ballen treffer stolpen, men som godt er får han returen i egne bein, og ruller sikkert 3-0 i det lengste hjørnet til keeper. Kråkerøy hadde imidlertid ikke til hensikt å gi opp, og få minutter etterpå kommer reduseringen da et skudd fra 20 meter sniker seg inn i hjørnet. Mot slutten får Borgar flere store muligheter i overtall, men makter ikke å punktere. I stedet er det hjemmelaget som kjemper inn en ny redusering på overtid. Heldigvis svarer Borgar kontant, og Jasmin punkterer definitivt kampen da han setter 4-2 alene med keeper tre minutter på overtid, etter pasning fra Andreas.

En voldsom innsats og vinnervilje resulterer i tre velfortjente poeng for et bunnsolid Borgarlag mandag kveld. Allerede på lørdag venter nye tøffe tak da Moss II kommer til Gråvollen.

Laget: Pål Stensholt – Erik Tangen (Fitim Bunjaku i 12), Berat Jusufi, Vegard Hammerstad, Kåre Olseng – Ilir Jusufi (Ole Haus i 7), Halvor Andersen, Lirim Rufati, Jonas Bøckmann – Andreas Jonassen og Jasmin Evlic.

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.