SURT TAP MOT RAKKESTAD

| 17. september 2016

img_3187

Borgar – Rakkestad 0-2 (0-1).  Før kampstart fredag ble en skadet Halvor Andersen hedret for sine 200 obligatoriske kamper i Borgar, mens trener Terje Jonassen mottok blomster ettersom han rundet 50 fredag. Det største ønsket var tre poeng, men Rakkestad hadde til hensikt å stikke kjepper i hjulene for Jonassens bursdagsfeiring.

Kampen åpner relativt bra på en tung Borgarmatte, og Jasmin Evlic bør sende Borgar i ledelsen tidlig da han noe svakt setter ballen utenfor alene med keeper. Det er bra trøkk og tempo i kampen, og Borgar virker å ha god kontroll lenge. Kåre Olseng er outstanding på midtbanen, og gjenvinner gang på gang. Dessverre mangler sluttproduktet helt der fremme. I stedet er det gjestene som tar ledelsen mot spillets gang etter halvtimen, da en corner skrus direkte i mål. Borgar jobber for å komme ajour før sidebytte. Nærmest er Berat som ikke klarer å styre et innlegg i kassa fra kloss hold. Mulighetene til å snu kampen virket store ved sidebytte.

Borgar kjører på fra start i andreomgang. Gang etter gang får vi gode overgangsmuligheter i overtall, men valgene som gjøres på den siste tredjedelen er tidvis hårreisende. Skudd fra 30 meter i overtallituasjoner var en gjenganger, og gjestenes keeper ble sjelden satt på de store prøvene. Det spillemessige overtaket resulterte i lite store sjanser, og da går det som det ofte gjør. Gjestene kontrer, og fra en tilsynelatende klar offsideposisjon settes 2-0 i Borgarmålet etter 75 minutter. Spillerne gjør et siste forsøk på å komme tilbake det siste kvarteret, men dessverre mangler det kvalitet og presisjon i mange faser av spillet. En ok gjennomført kamp, men med dårlig uttelling. Det må nok finnes frem en sterkere krigermentalitet hos flere av spillerne om det skal plukkes poeng fremover. Enkelte sentrale spillere må rett og slett heve seg.

PS: Før kampen overrakte trener Terje Jonassen en sjekk på kr.20.000,- til styret. Penger som han egenhendig hadde jobbet inn i matchsponsorpenger til fredagens kamp. Imponerende! Etter kampen var det overraskelsesfest for Terje på Borgarhytta, og tapet ble nok glemt utover kvelden..

Laget: Pål Stensholt – Patrick Johnsen, Erik Tangen, Berat Jusufi, Fitim Bunjaku – Jonas Bøckmann (Ole Hasthi i 30), Kåre Olseng, Lirim Rufati, Ilir Jusufi – Jasmin Evlic og Andreas Jonassen.

 

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.