FREMGANGEN FORTSETTER

| 13. september 2016

IMG_5683

Sprint-Jeløy II – Borgar 1-3 (1-2). Mandag gikk heldigvis årets siste tur til Moss, og det ventet en tøff kamp mot Sprint II, som på mange måter hadde kniven på strupen om de skulle ha noen realistisk sjanse til å stå i divisjonen. Borgar savnet 2/3 mann, men mønstret et solid lag på Bellevue. Kampen starter da også bra, og Jonassen har tidlig et par gode muligheter til å sende Borgar i ledelsen. Dette lykkes ikke, og i stedet header hjemmelaget kontant 1-0 i nota på sin første mulighet i kampen etter snaue kvarteret. Nok en gang etter svak markering i boksen. Borgar kjørte imidlertid videre, og leverte 45 forrykende minutter. Til slutt skulle også den svært fortjente utligningen komme, da Ilir Jusufi banker 1-1 i kroken alene med keeper etter 31 minutter. Jasmin sto bak gjennomspillet. Noen minutter senere må Halvor forlate banen med en vridning i kneet. Det indre leddbåndet er trolig strukket. Kjedelig for formspilleren, men forhåpentligvis var det ikke for alvorlig. Borgar dampet uansett videre, og rett før sidebytte skulle også det viktige ledermålet komme. Jonas Bøckmann er smart i bevegelsene foran kassa, og denne gangen plasserer han trygt 2-1 i det lengste hjørnet etter gjennomspill fra ?

I andre omgang kom vertene bedre med. Spillet bølget begge veier, og midtveis viser Pål Stensholt litt av sine kvaliteter da han mesterlig redder en avslutning fra en Sprintspiller som er helt fri. Offensivt får vi tidvis store rom, og både Jasmin og Andreas fremsto langt piggere enn tidligere i høst. Etter en lat sommer ser det ut til at laget nå virkelig er i ferd med å spille seg i form.  71 minutter er spilt da Andreas tar saken i egen hender. Inne i 16-meteren styrer og steller han med kula, før han smeller et prosjektil opp i nett-taket fra skrå vinkel. 3-1, og nå måtte det gå veien. Borgar dumper lavere i banen etter dette, og hjemmelaget får muligheten til å spille litt ball. En og annen sjanse kommer vel også, men Stensholt har god kontroll bakerst. Det hele ender 3-1, og Borgar tar en velfortjent seier mot et Sprintlag som trolig tar plass på et allerede velfylt nedrykkstog fra Moss.

Fredag kommer gutta fra Rakkestad til Gråvollen, og de er i form. Allerede 17.30 starter den spennende kampen. Vel møtt!

Laget mot Sprint: Pål Stensholt – Erik Tangen, Berat Jusufi, Vegard Hammerstad, Kåre Olseng – Ilir Jusufi (Ole Haus i 5), Halvor Andersen (Fitim Bunjaku i 55), Lirim Rufati, Jonas Bøckmann – Jasmin Evlic og Andreas Jonassen (Jon Olsen i 10).

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.