ENKEL SEIER MOT TRONVIK

| 7. september 2016

IMG_6233

Borgar – Tronvik 4-1 (3-1). Tabellens desiderte bunnlag gjestet Gråvollen sist fredag, og bare tre poeng var godt nok for de blåhvite gutta. Kampen starter med et lite overtak til Borgar, og etter ni minutter kommer årets mål på Gråvollen. Halvor har scoret mye mål fra distanse de siste sesongene, og denne gangen banker han til ballen på halvspretten. Den stiger og stiger fra 25 meter, og klistres helt oppe i keepers høyre vinkel. Tronvik slo imidlertid raskt tilbake. De kommer noe enkelt rundt på venstre, og foran kassa er markeringen dårlig da gjestene utligner med pannebrasken. Borgar tok imidlertid tak i kampen utover i omgangen, og Andreas Jonassen setter to pløser i nota før sidebytte, slik at Borgar tok med seg en komfortabel ledelse til pausehvilen.

I andreomgang var dominansen større, og Borgar radet opp muligheter. Effektiviteten var imidlertid usedvanlig dårlig, og det burde strengt tatt blitt tatt bedre avgjørelser foran kassa i veldig mange situasjoner. Det ble utrolig nok med Jasmin Evlic sin ene scoring. En komfortabel seier, mot en svak motstander. To seiere på rad burde uansett gjøre godt for selvtilliten, og på mandag går turen til Moss, der Sprint II tar i mot.

PS: Pål Stensholt har skrevet under for Borgar, og gjorde sin debut mot Tronvik. En klassekeeper på dette nivået, som har spilt mange sesonger på høyt nivå. Pål spilte noen kamper for Borgar under 2007 sesongen, da han var utlånt fra byens samarbeidsklubb, og ønskes hjertelig velkommen tilbake!

Laget: Pål Stensholt – Erik Tangen, Berat Jusufi, Vegard Hammerstad, Patrick Johnsen – Ilir Jusufi, Halvor Andersen, Kåre Olseng, Jonas Bøckmann – Andreas Jonassen og Jasmin Evlic. Innbyttere: Ole Hasthi, Bilal Berisha, Jon Olsen og Niwar Alatroshi.

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.