TRE POENG I LOMMA ETTER TØFF BORTEUKE

| 27. august 2016

IMG_4940

Tistedalen  – Borgar 3-0 (1-0), Kambo – Borgar 2-3 (0-0).  Både onsdag og fredag denne uken bar det ut på tur for Borgarguttæne. Onsdag kveld gikk turen til Tistedalen, der et formsterkt hjemmelag ventet. En keepertabbe før 5 minutter var spilt ga en tøff innledning til kampen, og et svakt Borgarlag klarte aldri å reise seg mot en motstander som man definitivt burde vært på talefot med. Laget ble enige om å heve seg i pausen, men dette fikk et stygt skudd for baugen allerede etter 49 minutter da vi nok en gang slipper markeringen på innlegg, og ballen heades i mål. Borgar kjørte kampen etter dette, men helt fremst var det helt dødt, og hjemmelaget tok en fortjent seier, etter at de definitivt punkterte helt på tampen.

Fredag gikk turen til Moss, der Kambo ventet. Mot en av divisjonens klart svakeste lag burde det bli tre poeng, men etter en svært svak førsteomgang sto det 0-0 på Nøkkeland kunstgress. I andre omgang tok hjemmelaget ledelsen etter drøye 60 minutter, da et frispark fra 25 meter blåste i mål. Borgar klarte heldigvis å mobilisere etter dette, og to scoringer fra Jasmin Evlic, samt en nettkjenning fra Jonassen sørget for at tre etterlengtede poeng ble med hjem til Årum. Etter fire bortematcher uten scoring var det virkelig på tide med en utløsning. Vi får håpe at seieren kan gi ny energi til spillerne, som ikke har prestert opp mot sitt beste etter ferien. Fredag 2.september kommer er det heldigvis ny hjemmekamp, da Tronvik kommer til Gråvollen.

Laget mot Tistedalen: Jan Berge – Kåre Olseng, Berat Jusufi, Vegard Hammerstad, Fitim Bunjaku – Bilal Berisha, Halvor Andersen, Lirim Rufati, ilir Jusufi – Jasmin Evlic og Andreas Jonassen. Innbyttere: Adrian W og Niwar A.

Laget mot Kambo: Jan Berge – Kåre Olseng, Berat Jusufi, Vegard Hammerstad, Patrick Johnsen – Jonas Bøckmann, Halvor Andersen, Lirim Rufati, Ilir Jusufi – Andreas Jonassen og Jasmin Evlic. Innbyttere: Fitim B og Adrian W.

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.