ROTET BORT SEIEREN IGJEN

| 22. august 2016

Mysen

Borgar – Mysen 3-3 (1-0). Fredag var det tabellnabo Mysen som gjestet Gråvollen, og Borgar aktet å reise kjerringa etter et stygt tap i Halden. Borgar tar da også initiativet i kampen, og det er fortjent da Berat Jusufi banker inn et frispark fra 25 meters hold etter 29 minutter. Mysen hever seg noe etter scoringen, men evner ikke å skape de store farlighetene på et hardtarbeidende Borgarlag. 1-0 sto seg til sidebytte.

I andreomgang gikk det unna i svingene. Kampen var såvidt blåst i gang før gjestene var ajour. Et innlegg fra venstre skalles i nettet via bakken fra kloss hold, og det skulle vise seg å bli en god resept for Mysen. Borgar tok tak i kampen etter scoringen, og fem minutter senere er Borgar igjen foran. Hasthi vinner en duell etter en dødball, og Lirim setter 2-1 i den lengste kroken fra vanskelig vinkel. Mysen ga seg imidlerid ikke, og etter 68 minutter kommer en kopi av det første målet. Borgar mister unødvendig ballen på vei fremover. Mysen angriper, kommer til innlegg fra venstre, og header upresset 2-2 i mål. Men Borgar slo igjen tilbake umiddelbart. Driblefant Ilir legges ureglementert i bakken i 16-meteren, og dommeren peker på straffemerket. Halvor brenner det første forsøket, men vi får en ny sjanse da keeper hadde forlatt streken for tidlig. Den setter Andreas i mål, og nå kunne det vel ikke skusles bort. Borgar la seg litt dypere etter scoringen, men hadde gode overgangsmuligheter som ble rotet bort. Da var det ikke mer enn rett og rimelig at Mysen fant frem en gammel resept. Borgar viser dårlig taktisk smartness, og mister ballen på vei fremover. Mysen slår direkte på kant, ballen slås inn foran mål, og heades i nota. Nok en gang merkelig svakt markeringsspill i boksen av de blå. Å gå i kroppen på motstanderen bruker å være effektivt, men i stedet virker det som samtlige er mest opptatt av ball-watchingen, og spillerne i feltet plukkes ikke opp. Utilgivelig var det uansett å rote bort seieren i denne kampen, mot en motstander som burde vært slått greit. Utrolig nok er det tredje gangen på rad at en seier rotes bort i sluttminuttene på eget gress.

Heldigvis er det muligheter til å revansjere seg denne uken. På onsdag spiller Borgar borte mot tabellnabo Tistedalen, og det blir en viktig kamp. Forhåpentligvis får vi se en seierssugen gjeng, etter at laget nå har gått seks kamper uten seier.

Laget: Jan Berge – Erik Tangen, Berat Jusufi, Vegard Hammerstad, Kåre Olseng – Ilir Jusufi, Halvor Andersen, Lirim Rufati, Ole Hasthi – Jasmin Evlic og Andreas Jonassen (Fitim i 15).

 

 

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.