SJANSELØST I HALDEN

| 17. august 2016

borgar

Kvik Halden II – Borgar 4-0 (1-0). Det ble en lite innbringende tur til Strupe kunstgress tirsdag kveld. Hjemmelaget stilte et relativt bra lag, og Borgar la seg lavt fra start. Hjemmelaget styrte det aller meste de første 45, og tok også ledelsen 1-o etter et skikkelig tabbemål fra våre bakerste der Kvik enkelt kan sette ballen i tomt bur. Med sånne mål i baken blir det blytungt, og Borgar klarte ikke å reise seg i løpet av de første 45. Kvik var klart best, og Borgar bokførte ikke en eneste målsjanse før sidebytte.

I andre omgang gikk Borgar mer offensivt til verks, og laget gjør et skikkelig forsøk på å komme ajour. Dessverre mangler det kreativitet offensivt, og laget skaper fint lite helt der fremme. Da Kvik setter 2-0 halvveis etter svake klareringer er det slutt, og på slutten får også hjemmelaget dytte inn ytterligere to mål slik at det ender med et stygt 0-4 nederlag. Heldigvis er det muligheter til å revansjere seg allerede på fredag da Mysen kommer til Gråvollen. Da må det imidlertid leveres helt andre prestasjoner både individuelt og lagmessig. Til den kampen ventes også et par viktige spillere tilbake.

Laget: Berge – Johnsen, Tangen, Jusufi, Olseng – Haus, Rufati, Olsen, Andersen, Hasthi – Evlic. Innbyttere: Hammerstad, Møller og Alatroshi.

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.