HØSTSESONGEN STARTER FREDAG

| 5. august 2016

IMG_5911

Borgar tar i mot nabo Borgen til høstpremiere på Gråvollen fredag 5.august. Borgar har lagt bak seg et par treningsuker, og skal fighte hardt for å bevise at nederlaget mot bruntrøyene i våres kun var en engangsforeteelse.

På spillersiden skjer det visse endringer etter sommeren. Ole Kristian Haus og Jonas Bøckmann reiser avgårde til skolegang medio august, og er kun sporadisk aktuelle i løpet av høsten. På pluss-siden meldes det at Erik Tangen omsider er skadefri, mens meget viktige Patrick Johnsen gjør comeback etter å ha lagt skoa på hylla i vinter. Det går også rykter om at krigeren Ole Alexander Hasthi ventes tilbake i løpet av kort tid.

Kveldens kamp starter 18:30, og spilles altså på Gråvollen. Velkommen på kamp!

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.