POENGDELING I LOKALOPPGJØRET

| 26. juni 2016

IMG_5769

Borgar – Selbak 2-2 (1-1). Det begynte strålende for Borgar fredag kveld da Morten Møller ekspederte 1-0 i kasa etter dødball, allerede etter tre minutters spill. De grønne ble imidlertid tilkjent straffe noe senere, og den ble omsatt i tellende resultat. Gjestene var hakket vassere mot slutten av omgangen, men 1-1 sto seg til sidebytte.

Etter pausen startet Borgar friskt, og kvarteret ut i omgangen er det Jasmin som er sikker fra kloss hold etter strålende forarbeid av Ilir. Selbak tok imidlertid over etter scoringen, og spilte seg altfor enkelt til målsjanser mot et Borgarlag som ikke hang sammen defensivt. Heldigvis var Jan i slag, og ledelsen så ut til å kunne holde helt inn. 8 minutter før full tid blåser det imidlertid rett gjennom på Borgars venstreside, og gjestenes spiss lurer ballen i mål. På tampen presser Selbak, men Borgar har to gedigne muligheter til å stjele konfekten. Dessverre lykkes verken Kåre eller Jasmin på sine store muligheter, og det ebber ut med et uavgjortresultat i vårens siste kamp.

Våren har vært en resultatmessig berg- og dalbane, og fem strake seire midtveis ble avløst av tre kamper uten seier på tampen. En tynn tropp skal ha mye av skylden for dette, og før ferien har det gått på stumpene hva angår antall spillere. Ferien var etterlengtet, og forhåpentligvis blir det trent greit i løpet av sommeren, slik at laget kan gjennomføre en god høstsesong.

Laget mot Selbak: Jan Berge – Hans Martin Wehler, Berat Jusufi, Vegard Hammerstad, Fitim Bunjaku – Ilir Jusufi, Halvor Andersen, Lirim Rufati (Kåre Olseng i 50), Andreas Jonassen – Morten Møller og Jasmin Evlic.

 

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.