STJERNESMELL MOT RÅDE

| 21. juni 2016

borgar

Råde – Borgar 5-0 (4-0). Et uinteressert Borgarlag ble fullstendig kledd nakne av serielederen i første omgang mandag. Etter 20 minutters spill lå Borgar under med utrolige 4-0, og i andre omgang pyntet Råde ytterligere på resultatet, slik at det endte med småflaue 0-5 for de blåhvite. Det er ikke noen vits i å ananlysere hva som gikk galt, da det var det aller meste. Uansett bør man vel kunne forvente en helt annen innstilling blant flere spillere, så lenge man tross alt kjører til Råde en sen mandagskveld for å spille fotball.

Heldigvis er det muligheter til å revansjere seg allerede på fredag da nabo Selbak besøker Borgarbanen i vårsesongens siste. Da må det uansett forventes en helt annen innstilling og arbeidsinnsats fra Borgar. Det må kriges, kjempes, duelleres og løpes til krampa kommer. 19.00 starter fredagens lokaloppgjør på Borgarbanen.

Laget mot Råde: Jan Berge – Kåre Olseng, Jon Olsen (Thomas Børthus (deb) i 25), Berat Jusufi, Fitim Bunjaku – Hans Martin Wehler, Halvor Andersen, Lirim Rufati, Ilir Jusufi – Andreas Jonassen (Morten Møller i 30) og Jasmin Evlic.

 

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.