STORSEIER MOT LISLEBY

| 11. juni 2016

terje

Borgar – Lisleby 6-2 (3-1). Etter en artig forhåndssak i Fredrikstad Blad så knyttet det seg ekstra stor spenning til kampen mot Trulsens Lisleby fredag kveld. Borgar gikk for sin 5.seier på rad, men det er Lisleby som virker klart mest på hugget fra start. Borgar er upresise og slappe det første kvarteret, og gjestene tar også ledelsen før 10 minutter er spilt. Borgar forsto etter hvert at ingen kamper vinnes uten at det legges noe i det, og da Ilir banker inn 1-1  fra 20 meter etter drøye kvarteret, så var alt som det skulle. Tre minutter senere er det Halvor som får en rullende ball fra venstre på 20 meter, og der er han klinisk. 2-1 settes i nettet via keepers hansker, og Borgar var i føringen. Nå spilte laget virkelig bra, og det var mange flotte kombinasjoner både i oppspillsfase, og på siste tredjedel. Spesielt så Wehler ut til å stortrives i sin gamle gode backposisjon hjemme i lekegrinda på Årum. Ilir har to gedigne sjanser til å utøke ledelsen, men somler da han spilles alene med keeper. I stedet er det Andreas som bestemmer seg etter 35 minutter, da han vinner ballen fra gjestenes venstreback, og rolig triller 3-1 i nota fra noe skrått hold. En flott prestasjon. De siste minuttene før sidebytte er Borgar nærmere 4-1 enn Lisleby er redusering, og da dommeren sendte lagene til pausehvilen virket det hele veldig trygt.

I andreomgang så ikke Borgar seg tilbake. Fine kombinasjoner offensivt, og godt samspill mellom Møller og Jonassen gir 4-1 og 5-1, der begge spissene leverte hver sin nettkjenning før 60 spilte. En periode med kollektivt slapt press medførte at Lisleby slapp til flere unødvendige farligheter, og Michael Trulsen reduserte til 2-5. Noe senere setter imidlertid Møller den definitivt siste spikeren i Trulsens vaklende skute, da han sender gjestenes midtstopper i pølsebua, før han enkelt ruller inn 6-2. Den siste halvdelen av omgangen blir det ingen flere scoringer, og Borgar surfer enkelt inn sin 5.strake seier i 4.divisjon. En meget sterk prestasjon av en gjeng som fikk en blytung start på sesongen. Allerede på mandag venter Mysen borte i en av sesongens tøffeste oppgjør. Vi gleder oss.

Laget: Jan Berge – Hans Martin Wehler, Vegard Hammerstad, Berat Jusufi, Fitim Bunjaku – Ilir Jusufi, Halvor Andersen, Lirim Rufati, Jonas Bøckmann – Andreas Jonassen og Morten Møller. Innbyttere: Jon Olsen, Niwar og Bilal Berisha.

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.