OVERLEGEN SEIER MOT MOSS II

| 7. juni 2016

Jasmin

Moss II – Borgar 0-3 (0-2). Det var en, på papiret, tøff bortekamp som ventet mandag, mot et godt besatt Mosselag. Hjemmelaget er da også dominerende det første kvarteret, men ballinnhavet resulterer ikke i noen store farligheter foran Jan i kassa. Borgar begynner etter hvert å vinne baller sentralt i banen, og snaue 20 minutter er spilt da Andreas slår en flott stikkball til Ilir, som skjærer inn fra sin venstrekant, og effektivt setter ballen i den lengste kroken. Borgar hadde nå fått kampen inn i sitt spor, og vi produserte muligheter jevnt og trutt. Scoring nummer to kommer etter halvtimen, da Kåre drar i vei en bakromsball fra sin backposisjon. Lynraske Evlic er først på ballen, og setter sikkert 2-0 alene med Mossekeeper Skjelin. Moss trykket på for å få en redusering før sidebytte, men forsvaret anført av kontante Hammerstad, og krumtapp Berat ryddet opp i det som kom.

I andre omgang fryktet man et kjør fra start fra Mossingene, men våre gutter spilte klokt. Balansen i laget er nå virkelig god, og vi har en gjeng som virkelig jobber for hverandre hver eneste kamp. Lirim og Halvor legger ned atskillige meter sentralt på midten, og gjør en uvurdelig jobb for laget, selv om de ikke alltid er like synlige. De offensive spillerne våre vet vi har topp kvaliteter på dette nivået, og denne gangen var det Jasmin sin tur til å glimre. Etter drøye 70 minutter punkterer han kampen gjennom en fin avslutning fra noe skrått hold. De siste 20 minuttene er det store muligheter begge veier. Hjemmelaget trykker på for å komme tilbake i kampen, men kommer ikke nærmere enn et skudd som går i tverrligger, for så å sprette ned på linja til en heldig og god Jan Berge. Vi burde definitivt ha pyntet på målforskjellen, men til tross for flere gedigne muligheter de siste minuttene så ebber det ut med en 3-0 seier, og det holder som kjent i massevis. 4 seiere på rad!

På fredag kommer et fysisk Lislebylag til Gråvollen, og da blir det en helt annen kamp.

Laget: Jan Berge – Kåre Olseng, Vegard Hammerstad, Berat Jusufi, Fitim Bunjaku – Ilir Jusufi (Hans Martin Wehler i 15), Halvor Andersen, Lirim Rufati, Jonas Bøchmann – Jasmin Evlic og Andreas Jonassen (Jon Olsen i 8).

Ingen kort.

 

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.