TRE PÅ RAD!

| 31. mai 2016

IMG_3007

Borgar – Kråkerøy II 3-1 (3-1). Etter den traurige serieåpningen så har Borgartoget virkelig fått opp dampen. Mandag kveld kom et godt bemannet Kråkerøylag til Gråvollen, men i løpet av den første halvtimen ble de regelrett feid av banen av et spillesugent Borgarlag. 7 minutter er spilt da Andreas slår inn fra venstre. Etter et vedvarende trykk var det mange blåkledte i boksen, og Lirim skallet sikkert 1-0 i nota fra bakerste stolpe. Snaue kvarteret er spilt da vi vinner ballen gunstig. Ilir går inn i banen, og overleverer til Halvor. Han mottar i sin favorittposisjon på 20 meter, og banker ballen utagbart i nettet som vi har sett mange ganger før fra det holdet. Denne gangen klistret oppe i keepers høyre hjørne, en virkelig perle. Etter 20 minutter kombineres det igjen fint på høyre. Dagens bestemann Kåre Olseng kommer dampende fra sin høyreback. En vegg, og en klinisk avslutning senere så står det 3-0 til Borgar. Jasmin har et par store muligheter til å utøke de neste minuttene, men lyktes ikke. Bakover var det stort sett solid, men en sjelden glipp i midtforsvaret ga gjestenes spiss fritt leide igjennom rett før sidebytte. 1-3, og Kråkerøy var tilbake i kampen.

Etter sidebytte var fokuset definitivt å sikre poengene. Offensivt ble det tatt færre sjanser, og et rutinert Borgarlag var i god defensiv balanse omgangen gjennom. Lagene har hver sin store mulighet de siste 45. Andreas triller ballen utenfor på vår største tidlig i omgangen. Midtveis er det gjestene som avslutter fra kloss hold, men en feberredning fra selveste Morten Møller i kassa hindrer scoring.  Det ebber ut med 3-1 seier, og ytterligere klatring på tabellen. Neste mandag tar laget turen til Melløs, der Moss II venter i en tøff bortekamp.

Laget: Morten Møller – Kåre Olseng, Vegard Hammerstad, Berat Jusufi, Fitim Bunjaku – Jonas Bøckmann, Halvor Andersen, Lirim Rufati, Ilir Jusufi – Andreas Jonassen (Bilal Berisha i 7) og Jasmin Evlic (Jon Olsen i 12)

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.