SEIER MOT SPRINT/JELØY II

| 18. mai 2016

IMG_5907

Borgar – Sprint/Jeløy II 3-1 (2-1). Etter en blytung periode så ble sesongens andre 3-poenger innkassert i kveldens kamp på Gråvollen. Morten Møller tok plass på keeperplass i Berge sitt skadefravær, og på midtstopperplass kunne endelig en skadeplaget Vegard Hammerstad igjen levere varene.

Kampen startet med et Borgartrykk det første kvarteret, men det ble knapt skapt store målsjanser. Snaut midtveis tok gjestene ledelsen på et godt plassert frispark, og laget fra Jeløya var friskest de første minuttene etter scoringen. Borgar kommer imidlertid til hektene igjen, og etter halvtimen setter Andreas enkelt utligningen i blank kasse etter forarbeid av Ilir. Midtbanegutta jobbet knallhardt, og rev opp småspillet til gjestene, og før sidebytte skulle også ledelsen komme. Fitim bryter gjestene på vei fremover, og spiller fri Ilir. Plutselig kommer Borgar tre mot to, og Ilir spiller igjen fri Andreas, som scorer sikkert.

I andreomgang starter det hele relativt jevnbyrdig, men Møller settes ikke på noen prøver bakerst. Borgar overtar gradvis styringen, men vi må vente lenge på spikeren i kista. Snaue kvarteret gjenstår da Jasmin lekkert spiller fri Ilir, som skjærer inn fra venstre, og setter 3-1 i nota. Nå var det gjort, og resten av kampen ble kontrollert inn. Helt på tampen kom forøvrig også unge Marius Bøchmann innpå, og han fikk med det sin debut på Borgars A-lag. Gratulerer!

Allerede på fredag går turen til Rakkestad.

Laget: Morten Møller – Kåre Olseng, Berat Jusufi, Vegard Hammerstad, Fitim Bunjaku – Ilir Jusufi (Marius Bøchmann i 5), Halvor Andersen, Lirim Rufati, Jonas Bøchmann – Andreas Jonassen (Niwar i 5) og Jasmin Evlic

 

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.