SUR POENGDELING MOT «DÆRN»

| 23. april 2016

IMG_5941[1]

Borgar – Tistedalen 1-1 (0-0). Gjestene var ubeseiret etter tre kamper før gårsdagens oppgjør på Borgar, og innledningsvis er det også Tistedalen som virker friskest. Borgar kommer etter hvert i gang, og fester grepet i en førsteomgang med labert tempo. Banen inviterer ikke til finspill, og det mye gi og ta. Borgar produserer et par brukbare muligheter de første 45. Nærmest er Ilir som banker ballen over tverrliggeren fra god posisjon midtveis. Gjestene produserer vel ingenting de første 45, og lagene går målløse til sidebytte etter en relativt tam førsteomgang, der Borgar har vært det førende laget.

I andre omgang dumper gjestene enda dypere ned i banen, og Borgar trykker på fra start. Det er langt mer fres i sakene etter sidebytte, og et intensivt Borgarlag kjemper seg til mange gunstige gjenvinninger. Det er derfor mot spillets gang at Tistedalen får uttelling på en av sine få visitter. Dommer Grefsli leter opp en tvilsom straffe på hjørnet av 16-meteren, og gjestene er i føringen. Borgar jaktet nå utligningen med stort trykk, og den skulle også komme. Med kvarteret igjen på uret så kombinerer Andras og Jasmin fint, og sistnevnte drar avgårde en markkryper, som singler i nettmaskene fra 14/15 meters hold. Nå startet jakten på seieren, og den burde vært sikret. Innbytter Ole Kristian Haus kommer seg til to gedigne muligheter i løpet av de siste 10 minuttene, men dessverre får ikke unggutten stokket beina alene med keeper. Da ebber det ut med et noe kjedelig uavgjort resultat, i en kamp som Borgar hadde fortjent å vinne etter spill og sjanser. Gjestene dro etter hvert ut tiden ved hver mulige anledning, og var tydelig tilfreds med ett poeng på Gråvollen.

Dagens Borgargutt var for øvrig Kåre Olseng!

laget: Jan Berge – Bilal Berisha (Jonas Bøckmann i 70), Berat Jusufi, Kåre Olseng, Fitim Bunjaku – Ilir Jusufi, Halvor Andersen, Lirim Rufati, Jeton Pestisha (Ole Haus i 20) – Andreas Jonassen og Jasmin Evlic.

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.