SEIRET PÅ EGET GRESS

| 19. april 2016

Borgar – Kvik Halden II 3-1 (1-0). Etter en stor nedtur i seriestarten, så var det et helt annet Borgarlag som entret banen i årets første kamp hjemme i lekegrinda. Som lag ble det lagt ned langt flere meter, og taktisk så fremsto laget langt klokere. Spillerne gikk rett i strupen på et ungt Kvikelag fra start, og før minuttet er spilt så har Jasmin Evlic rullet 1-0 i kassa, etter fint gjennomspill fra Jonassen. To minutter senere serverer målscorer Evlic, og fra 3 meter header Ilir over det tomme Kvikeburet. Omgangen fortsetter med et godt overtak for Borgar, og det er nest inntil utrolig at det ikke ble flere scoringer. Både Jasmin, Andreas, Møller og Ilir har svært gode tilbud, men avslutningene er for svake. Kvik kommer til en stor målsjanse i den kraftige medvinden de første 45, men den redder Jan mesterlig.

I andre omgang hadde Borgar den kraftige vinden i ryggen, og nå handlet det om å drepe kampen så fort som mulig. Jasmin Evlic gir sitt bidrag etter 57 minutter da han tverrvender på 20 meter, og klinker ballen klistret oppe i vinkelen. Flott scoring, og nå så det bra ut. Få minutter senere flyr imidlertid Kvik gjennom i bakom, og Deniz Kaili reduserer til 1-2 alene med Berge. I minuttene etter scoringen virker Borgar noe rystet, og gjestene har sin beste periode i kampen. Borgar fester imidlertid grepet igjen, og Evlic setter sitt tredje for dagen etter 72 minutter. Mot slutten åpenbarer det seg voldsomme rom offensivt, og det brennes 3/4 sjanser av typen 100 %. 3-1 holdt imidlertid i massevis, og sesongens tre første poeng er bokført.

Et revansjesugent Borgarlag fremsto heldigvis mye sterkere denne gangen, og det ser ut til at flere spillere nærmer seg bedre form. Allerede fredag kommer Tistedalen på besøk til Årum, og da venter tøffere tak.

Laget: Jan Berge – Bilal Berisha (Jonas Bøckmann i 12), Berat Jusufi, Kåre Olseng, Fitim Bunjaku (Ole Haus i 12) – Ilir Jusufi, Halvor Andersen, Lirim Rufati, Andreas Jonassen – Morten Møller (Karock i 12) og Jasmin Evlic.

Gult kort: Andreas Jonassen.

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.