SEIER I LITAUEN

| 4. april 2016

Borgar har i helgen vært på treningsleir i den Litauiske hovedstaden Vilnius. Det ble gjennomført en trening fredag ettermiddag, samt trening og kamp på lørdag.

Laget har vært innlosjert ved Hotell Artis i den gamle bydelen, mens treningene ble gjennomført på et ok kunstgress i utkanten av sentrum. Kampen gikk på samme bane, og det var tydelig en artig begivenhet også for vår motstander Trakai. Ved oppmøte på anlegget ble vi blant annet møtt av lagets trener, som også hadde med en egen tolk. Han hadde mye på hjertet, og fortalte masse om både laget og byen Trakai, som var beliggende 3 mil utenfor Vilnius. Treneren ble senere intervjuet av noe som tilsynelatende var en radiostasjon før kampen, og hele kampen ble filmet. Før kampen ble våre spillere og ledere tildelt en gavepose fra motstanderen, og i anledning kampen hadde de også trykket opp egne vimpler. Det som foregikk utpå kunstgresset levde kanskje ikke opp til rammene rundt kampen, men Borgar vant til slutt enkelt. Motstanderens taktikk var spesiell, og var preget av en annen fotballkultur. Offensivt fikk i hvertfall våre gutter lett spill, og burde scoret langt flere mål, mot et lag om ikke var videre interessert i gjenvinning og aggressivt press. 4-1 endte det til slutt etter scoringer av Jasmin, Niwar, Karokh og Møller.

 

Turen gikk hjemover søndag, og denne uken skal laget spisses frem i mot serieåpningen mot Borgen på fredag.

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.