RØK UT MOT NESODDEN

| 31. mars 2016

Hverken Berat Jusufi (t.v) eller Halvor Andersen klarte å forhindre at Nesodden gikk videre til første runde i NM.

Borgar – Nesodden 0-3 (0-2). Det var en skuffende kveld på Sarpsborg Stadion onsdag. Borgar var i realiteten ikke i nærheten av å true et lag vi beseiret to ganger i fjorårssesongen. Siden den gang har det imidlertid skjedd mye på spillerfronten, og mange viktige spillere har forlatt Borgarskuta. Gårsdagens gjester hadde beholdt spillertroppen, og var i sannhetens navn bedre enn Borgar i det meste denne kvelden. Allerede etter 18 minutter hadde et effektivt Nesoddenlag satt to baller i kassa, og festet et fast grep om kampen. Borgar yppet seg det siste kvarteret av førsteomgang, og anført av en frisk Jasmin Evlic hadde laget kanskje også fortjent en redusering. Til andre omgang hadde vi håpet å se et Borgarlag som skulle jage avansement, men gjestene hadde god kontroll. Fra tilskuerplass så det merkelig ut at Borgarlaget ikke fylte på med hele laget når man angrep, og det ble altfor tynt å angripe med 3/4 mann, mens resten av laget hang igjen på egen halvdel. En voldsom strekk i laget. Det er mulig at orken var problemet, men slik kan man ikke opptre. Nesodden satt spikeren på tampen, og vant 3-0.

Nesodden hadde forøvrig slått Drøbak-Frogn 6-1 i første kvalrunde, og det var ingen dårlig motstander som gjestet Sarpsborg Stadion i går kveld. Et skjerpet Borgarlag burde likevel kunne hatt muligheter i denne kampen. Surt at første NM-runde røk, men denne kvelden var ikke Borgar gode nok.

Fredag drar Borgar på treningsleir til Vilnius, og da vil de forhåpentligvis kunne legge ned noen skikkelige treningsøkter. Det trengs før serieåpningen mot Borgen neste fredag.

Laget: Jan Berge – Bilal Berisha (Jonas Bøckmann i 12), Kåre Olseng, Berat Jusufi, Ole Haus (Fitim Bunjaku i 45) – Jasmin Evlic, Halvor Andersen, Jeton Pestisha, Lirim Rufati, Andreas Jonassen – Karokh (Hans Martin Wehler i 45)

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.