PILA PEKER RETT VEI

| 4. mars 2016

Karokh- red

Borgar – Rakkestad 2-0 (1-0). Fredag kveld så sto Rakkestad på motsatt banehalvdel på Sarpsborg stadion. Det nærmer seg årets første kamp av betydning, og det var godt å se et Borgarlag som nærmer seg serieformen. Spillere som Tangen og Johnsen er fremdeles ute, men forhåpentligvis snart tilbake i action. Bilal gjorde på sin side årets første opptreden, og det er definitivt viktig å få i gang så mange som mulig i en tynn tropp.

Kampen startet bra for våre gutter, og drøyt ti minutter er spilt da det blir nettkjenning. Ilir mottar ballen i mellomrommet, og spiller fri Karokh, som etter et godt timet løp er klinisk alene med Rakkestad gode målvakt. Borgar er ekstremt possesionorienterte denne kampen, og ballen rulles på kryss og tvers, tidvis med høy risiko. Noen ganger på for høy risiko, og  Rakkestad får et par gjennombrudd. Heldigvis var Jan Berge på allerten, og avverget farlighetene greit. Fremover er det tidvis gode kombinasjoner, og nevnte Karokh snytes for en tilsynelatende klar straffe før sidebytte. 1-0 sto seg imidlertid til hvilen.

I andre omgang starter Rakkestad best, og de kjemper knallhardt for å komme ajour innledningsvis. Etter kvarteret er imidlertid det verste ridd av, og Borgar styrer igjen oppgjøret. Spesielt hyggelig er det å se at unge Ole Haus vokser seg inn i rollen som venstreback, og de var viktig å holde nullen denne gangen etter mange baklengs så langt i vinter. Mot slutten av oppgjøret er målsniken Karokh igjen klinisk foran kassa, da han ekspederer ballen sikkert i kassa fra 12 meter. 2-0 var et greit resultat, i en kamp hvor Borgar er best. Det er betryggende mot et av de antatt sterkeste lagene i 4.divisjon.

Laget: Jan Berge – Bilal Berisha (Jonas Bøchmann i 30), Berat Jusufi (Niwar Alatroshi i 17), Lirim Rufati, Ole Haus – Andreas Jonassen, Halvor Andersen, Jeton (prøvespiller), Ilir Jusufi – Jasmin Evlic og Karokh Abduillapour.

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.